Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: Nové www stránky 2005 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.03.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: Nové www stránky 2005


OEZ: Nové www stránky 2005
Internet se již stal běžnou komunikační alternativou pro většinu populace. Proto také každá dynamická a konkurenceschopná firma se věnuje své internetové image. Nejde pouze o design, ale také o schopnosti přes takové médium komunikovat.....
Igor Nováček, ze dne: 16.03.2005

Internet se již stal běžnou komunikační alternativou pro většinu populace. Proto také každá  konkurenceschopná firma se věnuje své internetové image. Nejde pouze o design, ale také o schopnosti přes takové médium komunikovat.

U českého OEZ tomu tak právě je. Letos jsme zaznamenali přechod www.oez.cz ze statických stránek na dynamické provedení redakčního systému. Takový systém umožňuje mnoho komfortních funkcí, které se odráží v rychlejší odezvu požadavků na různé informace přistupujících čtenářů.

Podívejme se tedy na základní strukturu..

Stránky jsou designově velmi zdařilé, vytvořené pro základní rozlišení 800x600. Co je překvapující, tak skutečnost, že se plánuje kromě standardních světových mutací také slovenská verze.  Profesionální přístup k tvorbě tohoto projektu je zcela prokazatelný.

Sami bychom si v redakci přáli více podobně dobře zpracovaných informací. Ušetří čas nám i vám.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.