Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SMS, střežení a ovládání objektů pomocí mobilu sms (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.03.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SMS, střežení a ovládání objektů pomocí mobilu sms


SMS, střežení a ovládání objektů pomocí mobilu sms
Pokud vás zajímají principy, použití GSM pagerů a alarmů, pak tato kniha bude určitě zajímavým zdrojem informací. Naleznete zde návody a použití některých systémů....
Igor Nováček, ze dne: 14.03.2005

Pravděpodobně nejste jediní, které zajímá jak si dobře chránit svůj majetek. Samozřejmě mnozí z vás tyto informace potřebují k rozšíření obzoru své profese.

V této knize naleznete popis základních zásad ochrany objektů, které střežíte pomocí mobilních telefonů. K tomu účelu využíváte buď volání telefonu, nebo zasílání výstrah pomocí SMS zpráv.

Co můžete v této knize nalézt? (Uvádíme pouze vybraná hesla.....)

Pokud se chcete podívat na ukázky některých stránek, vybrali jsme náhodně tři níže uvedené...

Myslím, že by se měl zájemce o tuto problematiku s touto knihou seznámit, protože mu poskytne základní informace a termíny, které bude potřebovat k dalšímu případnému studiu této oblasti elektrotechniky. Pro silnoproudaře je to příbuzná část jeho oboru, která se nezadržitelně stává součástí moderních staveb.

Kniha je vhodná nejen pro odborníky (projektanty, realizátory, obchodníky), ale také pro samotné zvídavé spotřebitele. Ti pak po vstřebání těchto informací lépe interpretují svou představu dodavateli.

Kniha stojí 299,-Kč (plus dobírka) a můžete si ji objednat u vydavatelství níže uvedeným odkazem....

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.