Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ElektroFest Olomouc nově! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.02.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ElektroFest Olomouc nově!


ElektroFest Olomouc nově!
Tradiční olomoucký regionální veletrh se ve svém 22. pořadí stěhuje do nových prostor. Nové obchodní centrum v blízkosti vlakového nádraží přivítají vystavovatelé i návštěvníci....
Petr Nasadil, ze dne: 9.02.2005

Vážení obchodní přátelé,
již čtrnáctým rokem sezóna elektro veletrhů začíná v únoru v Olomouci. Rádi bychom Vás tímto přizvali k účasti na 22. veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELEKTROFEST Olomouc, který se uskuteční v termínu 16. – 17. února 2005.

Poprvé se veletrh uskuteční v nově postaveném Regionálním centru Olomouc (RCO), které se stalo novou dominantou města Olomouce. Budova RCO stojí v bezprostřední blízkosti vlakového a autobusového nádraží a jsou zde i možná nejlepší podmínky pro parkování v Olomouci – velké podzemní parkoviště přímo pod budovou nebývá snad nikdy úplně zaplněno.

Další velkou výhodou budovy RCO je její vnitřní komfort – kvalitní exposál a další přilehlé prostory, využitelné pro veletržní expozice, dobrý přístup do sálu přes rampu, ale hlavně množství konferenčních sálů různých velikostí. To nám umožní podpořit akci větším množstvím přednášek, seminářů a firemních prezentací, které jsou zárukou kvalitní a odborné návštěvy veletrhu. Každá z vystavujících firem, ale i z těch, co přímo nevystavují, má možnost připojit svou firemní prezentační akci, kterou pomůžeme účinně podpořit cílenou propagací odborné veřejnosti – stane se součástí oficiálního doprovodného programu veletrhu.

Vážení přátelé, olomoucká výstava stále zůstává stěžejní akcí v oboru elektro, která přitahuje odborníky ze střední, východní i jižní Moravy. Jsme přesvědčeni, že tento projekt v nových prostorách a v novém pojetí dostane dobrý impuls k udržení své kvality i do dalších let.

Otevírací doba pro návštěvníky:
středa 16.2. 9,00 - 17,00 hodin
čtvrtek 17.2. 9,00 - 15,00 hodin

Na setkání se těší Mgr. Petr Nasadil, manažer veletrhu

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s. - Horní Lán 10a, Olomouc - 588 881 444 - nasadil@omnis.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.