Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

K návrhům kompenzátorů jalové energie (4.)


Document Actions
K návrhům kompenzátorů jalové energie (4.)
Víte jakou světovou novinku bude firma El-insta vystavovat na Amperu 2005? El-insta provádí konečné měření za účelem důkazu perfektní funkce instalovaného zařízení! A víte jakou podpůrnou činnost k prodeji kompenzačních komponentů nabízí zdarma?
Aleš Karban , ze dne: 7.01.2005
reklama

Společnost EL-INSTA nabízí všem výrobcům kompenzačních rozváděčů, velkoobchodům, elektromontážním firmám a servisním skupinám, špičkové kompenzační komponenty nn firmy EPCOS SIEMENS za nejlepší ceny na trhu.

Skladem je zboží o výkonu více než 100MVAr (stykače – lic. B&J, kondenzátory, regulátory, filtrační tlumivky, spínací tyr. bloky). Dopravu k zákazníkům zajišťujeme obratem po objednání.

Jako podpůrnou činnost k prodeji kompenzačních komponentů nabízíme zdarma zpracování projektové dokumentace naším projektantem ( AUTOCAD, EPLAN), provádíme i technickou výpomoc při nastavení regulátoru, atd. Náš technický úsek Vám provede měření (analýzu sítě), kde následně provedeme technické řešení i případnou realizaci zakázky. Po instalaci námi realizované zakázky provedeme konečné měření za účelem důkazu perfektní funkce instalovaného zařízení.

Na výstavě Ampér 2005, která se koná v Praze budeme vystavovat světovou novinku v kompenzaci jalové složky elektrické energie – kompenzační moduly EPCOS - kde jednotlivé komponenty kompenzačního modulu jsou zataveny systémem „plošného spoje“. Výrobce rozváděčů, velkoobchod, elektromontážní firma pouze osadí již vnitřně propojené moduly do skříně, komponenty ( pojistky, stykače, kondenzátory ) budou instalovány na tzv. „výkonovém plošném spoji“ o polovičních rozměrech než je klasický dnešní modul. Další výhodou bude levnější cena o 30 – 40%, proti dnešní konstrukci, kusově nakoupené součástky + montáž budou v celku dražší než kompletní - finální kompenzační modul a instalovat se do rozváděče bude jako např. kompaktní jistič.

Novinku kompenzační SMD moduly bude podrobně popsána i s fotografiemi v dalším článku K návrhům kompenzátorů jalové energie (5.) v lednu 2005

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933