Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: GEBAUDSET pro každého (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.01.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

GEBAUDSET pro každého


GEBAUDSET pro každého
Seznamte se s kompletním sortimentem přepěťových ochran renomovaného výrobce Phoenix Contact. K dispozici je pro byty, ordinace a malé provozovny sestava GEBAUDSET.
Edmund Pantůček, ze dne: 4.01.2005

Tradice a kvalita. Čtvrt století vyrábíme přepěťové ochrany. PHOENIX CONTACT.

PHOENIX CONTACT TRABTECH znamená špičkovou nabídku.
Vlastní konstrukcí svodičů bleskových proudů, použitím výběrových prvků pro svodiče impulsního přepětí a filtrů se Phoenix Contact trvale představil jako výrobce nejjakostnějších přepěťových ochran pro průmysl, komunikace i obytné stavby.


 

Jako jediný výrobce nabízí Phoenix Contact koordinovanou přepěťovou ochranu třídy T1+T2 (B plus C podle DIN VDE 0185) pro rozvody nízkého napětí. Flashtrab Compact je první kompaktní ochrana proti přepětí třídy T1 a T2, která bez kompromisů odpovídá požadavku energetických společností na modul, zařaditelný i před elektroměr. Vyjímatelné hlavice, mechanická signalizace stavu jednotlivých prvků i celého bloku ochrany, možnost sledování provozního stavu jednotlivých prvků měřicí ústřednou Checkmaster – to jsou vlastnosti, které staví FLASHTRAB COMPACT nekompromisně do čela nabídky jakostních přepěťových ochran.

Proti vlivu impulsního přepětí nabízí Phoenix Contact jednotky Valvetrab. Kompakty jsou určeny pro běžné soustavy TN-C, TN-S, TT, IT i pro izolované fotovoltaické systémy, nabízejí místní kontrolu a dálkovou signalizaci provozního stavu, snadnou opravitelnost výměnou hlavice s ochranným prvkem, včetně záruky nulového svodového proudu kombinace varistoru a bleskojistky ve výměnné hlavici.

Termitrab, Modutrab, Plugtrab, Datatrab jsou názvy výrobních řad přepěťových ochran pro měření, regulaci a datové přenosy, Coaxtrab znamená řadu ochran pro koaxiální vedení.
Více než 500 typů přepěťových ochran tvoří nabídku výrobní skupiny Trabtech.

Pro byty, ordinace a malé provozovny je určena sestava GEBAUDSET. Zaručuje komplexní ochranu místností od podružného rozvaděče, včetně vstupů od společné antény a telefonní sítě. Sestavu tvoří moduly třídy T2 do podružného rozvaděče nebo bytové rozvodnice, kombinované zásuvkové moduly pro zařízení připojená na rozvod společné antény, pro telekomunikační přístroje a modemy počítačů a samostatný adaptér. Předností je také výhodná cena sestavy a možnost použití v jednofázových a trojfázových rozvodech TN-S.


Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.