Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

Nové možnosti nabídky jističů Modeion


Document Actions
Nové možnosti nabídky jističů Modeion
Od zahájení prodeje jističů BL1600 v roce 1997 se nabídka jističů řady Modeion rozrostla o další typové velikosti BL800, BH630 a BD250 včetně poměrně široké škály příslušenství.
Lubomír Augusta, ze dne: 24.11.2004

Od zahájení prodeje jističů BL1600 v roce 1997 se nabídka jističů řady Modeion rozrostla o další typové velikosti BL800, BH630 a BD250 včetně poměrně široké škály příslušenství.
K největším výhodám řady Modeion patří dostupnost v široké síti velkoobchodů České a Slovenské republiky, nabídka retrofitových sad pro náhradu starších jističů, elektronické digitální nadproudové spouští s rozsahem regulace až o -60% a také stavebnicové příslušenství.
Stavebnicové příslušenství umožňuje uživateli složit si požadované provedení jističe přesně podle svých představ. Protože se chceme ještě více přiblížit potřebám našich uživatelů a usnadnit jim například objednávání jističů, připravili jsme od dubna 2004 dvě novinky v nabídce prodeje :

1) Nové provedení jističů "305"
První novinkou je nové provedení jističů "305". Pod tímto označením se nyní prodává set jističe s připojovacími sadami pro vstupní a výstupní svorky, izolačními přepážkami, montážními šrouby a držákem pomocných vodičů. Tento set je nutné doplnit už jenom blokem nadproudové spouště. Doplnění nadproudové spouště do spínacího bloku je otázkou cca 1 minuty pomocí šroubováku. Tímto krokem se způsob prodeje jističů Modeion svou jednoduchostí velmi přiblížil potřebám většiny našich uživatelů.

 

 

 
Příklad setu spínacího bloku BD250NE305 s připojovacími  sadami pro vstupní a výstupní svorky, izolačními přepážkami,
montážními šrouby a držákem pomocných vodičů.

2) Sestavení jističe na zakázku
Druhou neméně významnou novinkou je sestavení jističe na zakázku. Jedná se o nově nabízenou službu zejména pro náročnější zákazníky a firmy, které vyváží do zahraničí technologické celky. Podle přání zákazníka po konzultaci se společností OEZ a na základě konkrétní specifikace sestavíme jistič a příslušenství do jednoho celku. Záruka se potom vztahuje nejenom na jednotlivé komponenty, ale na celou sestavu.
Dodací lhůta takovéto sestavy se v závislosti podle počtu jističů nebo odpínačů a množství doplňovaného příslušenství pohybuje v rozsahu 1- 4 týdnů.


Příklad sestaveného jističe BH630 ve výsuvném provedení, s nadproudovou spouští, motorovým pohonem, pomocnými spínači a připojovacími sadami.

V objednávce musí být uvedena následující specifikace:
* typ spínacího bloku jističe
* typ, jmenovitý proud a nastavení elektronické spouště
* typy připojovacích svorek
* pro vstupní svorky jističe
* pro výstupní svorky jističe
* požadavek osazení, typ a funkce pomocných spínačů
* požadavek osazení a typ pomocných spouští včetně jmenovitého napětí
* požadavek osazení jističe pohonem
* typ ručního pohonu včetně příslušenství ( ovládací páka, ložisko, hřídel )
* typ motorového pohonu včetně ovládacího napětí a požadavku na počítadlo cyklů a prodlužovací kabel
* požadované výsuvné nebo odnímatelné provedení jističe
* požadavek na osazení výsuvného zařízení signalizací jednotlivých poloh
* požadavek na plombování nadproudové spouště

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Hledáte podrobné informace o tom, jak si vybrat správný jistič, jaké příslušenství k němu můžete získat a jaké má technické parametry? Jaká je možnost přizpůsobení různým potřebám? S čím jsou 3WA kompatibilní? Jak dalece se dají jednoduše upravovat nebo rozšiřovat. V tomto materiálu nalezneme popis online nástroje k jejich konfiguraci. Lepší ovládání a dohled nad spotřebou energie. Krátké pozastavení sledujte zde ...
Měsíc březen je tradičně hlavní informační sezónou. V březnu získáváme nejvíce informací z celého roku a OEZ si k tomuto období připravil opět silné dávky svých přednášek. Jaká budou témata? Letos bude řeč i o pravidlech připojování jističů v rozvaděčích! Co bude k vidění a testování? Například funkční záskokový automat, retrofit s novým jističem 3VA27, způsob ovládání motorového pohonu jističe 3VA ... Ve kterých městech přednášky budou? A konečně, jak se přihlásit?
Technický sešit poskytuje informace o nadproudových spouštích jističů 3VA, včetně detailních technických specifikací, nastavení a aplikací. Obsahuje popisy termomagnetických a elektronických nadproudových spouští, průvodce pro nastavení vypínacích charakteristik, přehled provedení nadproudových spouští a specifické informace o jednotlivých typech nadproudových spouští. Dokument je užitečný pro technické specialisty a inženýry zaměřené na ochranu elektrických obvodů a optimalizaci jejich výkonu. Více zde ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933