Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Zásuvka obojživelník je tu! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.10.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Zásuvka obojživelník je tu!


Zásuvka obojživelník je tu!
Obojživelná zásuvka s ochranným systémem "kolík i Schuko" je na světě! Kdo z dodavatelů zásuvek na český trh bude první dodavatel? Nač se nyní budou obchodníci z BAU vymlouvat nyní?
Jaroslav Borovec, ze dne: 21.10.2004

Je opravdu dobré se účastnit příbuzných veletrhů svého oboru. Nejen, že člověk pozná více než z časopisu, ale také se dozví něco nového z oboru svého! Vezměme si letošní Invex 2004. Kromě softwarových platforem a spousty nového hardware jsem si všiml jedné drobnůstky!

Tedy pro mnohé zdánlivé drobnůstky. Obojživelná zásuvka kolík-schuko. Stále slyšíme který, že ten systém je lepší, kdo, koho vytlačí a kam. Nyní vidíte, že podobně jako v Itálii vytvořili svou obojživelnou zásuvku, tak už existuje společný typ pro francouzskou a německou normu.

Doposud jsem tento typ nezaregistroval v žádném časopise, výstavě či velkoobchodě. Proto jsem rád, že přicházím s tímto drobným objevem já. Teď mne zajímá, kdo začne tyto obojživelníky u nás vyrábět jako první.

Několik faktů vím již teď.

Co vy na to?

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.