Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: BVV: Jaký byl Invex 2004? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.10.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

BVV: Jaký byl Invex 2004?


BVV: Jaký byl Invex 2004?
Invex jako veletrh komunikačních technologií si opět našel velkou skupinu zájemců. Všeobecný klesající trend ve výstavnictví byl patrný i zde, ovšem u nasyceného trhu, který navíc vstoupil do evropského společenství se tento posun dal částečně předpokládat. Přes to, byl Invex stále Invexem!
Miroslav Minařík, ze dne: 18.10.2004

Invex jako veletrh komunikačních technologií si opět našel velkou skupinu zájemců. Všeobecný klesající trend ve výstavnictví byl patrný i zde, ovšem u nasyceného trhu, který navíc vstoupil do evropského společenství se tento posun dal částečně předpokládat. Přes to, byl Invex stále Invexem! Letos se účastnilo přes 600 vystavovatelů z dvaceti různých zemí.

Názory před branami výstaviště se různí. Hovořil jsem s odbornými i laickými návštěvníky, také s vystavovateli. Jeden z názorů slýchávám již deset let, to, že příští ročník již nebude. Ale od skončení tohoto veletrhu se prakticky hovoří o tom, co bude v příštím ročníku nového....

Protože jsem byl jako návštěvník letos na Invexu každý den, měl jsem dost času se věnovat přátelům, kterých se vždy na tomto veletrhu sejde mnoho. Co na na tento veletrh kdo řekl?

Kde to vřelo?
Když pomineme uměle vytvořený zájem pomocí atrakce, pak tomu byly místa se spotřebními přístroji (fotoaparáty, díly k PC, optická média), software a technologie. Samozřejmě pro nejnižší věkovou skupinu byl nejzajímavější pavilon "Z", kde byl tradičně herní ráj. Mnohými opovrhovaný "herní ráj", ovšem velmi dobrý byznys.

Několik praktických informací elektrotechniky jsme mohli vidět například u....

Celý Invex můžeme chápat především jako veletrh pro zefektivnění práce z daty, informacemi. Tedy jak vybavit sebe, své pracovníky, pracoviště tak, aby jsme optimalizovali své potřeby k vyšší konkurenceschopnosti. Invex nebyl pouze o zboží a službách, také o lidech. Příležitost setkání s osobnostmi oblasti IT byla opravdu snadná.

Invex je svou podstatou veletrh jako každý jiný, pokud někdo čeká zákazníky, měl by pro to udělat více, než sedět na stánku zahleděn do novin.

Podívejte se na krátkou fotoreportáž Invexu 2004 zde!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s. - Výstaviště 405/1, Brno - 541 151 111 - info@bvv.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.