Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Nová relé pro regulaci hladin Lovato LVM20 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.10.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Nová relé pro regulaci hladin Lovato LVM20


Nová relé pro regulaci hladin Lovato LVM20
Společnost Lovato se rozhodla inovovat a podstatně rozšířit nabídku relé pro regulaci hladin vodivých kapalin. Na našem trhu je dobře známé relé LV2D, které se spolu se sondami SN1 používá k regulaci hladiny vody ve studních a vrtech.
ze dne: 13.10.2004

Společnost Lovato se rozhodla inovovat a podstatně rozšířit nabídku relé pro regulaci hladin vodivých kapalin. Na našem trhu je dobře známé relé LV2D, které se spolu se sondami SN1 používá k regulaci hladiny vody ve studních a vrtech. Od 1.října 2004 přichází na trh jeho nástupce: “ekonomické” hladinové relé LVM 20. Do konce roku bude řada doplněna o další 2 typy – LVM30 a LVM40 – s mikroprocesorovým řízení a mnoha nadstandardními funkcemi.

Nová relé řady LVM pro regulaci hladin vodivých kapalin byla navrženy tak, aby vyhovovala širokému rozsahu požadavků různých aplikací, od nejkritičtějších a nejsložitějších až po ty nejjednodušší, se zárukou velmi konkurenční ceny, spolehlivosti a jednoduchého ovládání.

LVM20 (“ekonomická” regulace hladin)
Typ hladinového relé LVM20 byl vyvinut, aby vyhovoval základním požadavkům aplikací hlídání hlad vodivých kapalin. Za nižší cenu ve srovnání s předchozím typem LV2D se uživateli nabízí řada nových vlastností a parametrů:

Zapojení a nastavení relé je velmi jednoduché. Jeho základní použití je pro studny, vrty a nádrže, kde chceme sledovat minimální a maximální hladinu. Je také vhodné pro zabezpečení, aby čerpadlo neběželo “na sucho” a nedošlo tak k jeho poškození.

Relé LVM20
se dodává ve 3 typových provedení pro různá napájecí napětí

Specifické výhody LVM20

Relé řady LVM splňují požadavky standardů:

Pokud máte zájem o další informace, máte možnost si o ně zažádat níže uvedeným formulářem.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Lovato, spol. s r.o. - Čížovská 488, Písek - 226 203 203 - lovato@lovato.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.