Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HW server. Znáte jej? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.12.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HW server. Znáte jej?


hawie_4.jpg
HW server ve znamení brouka, založený Janem Řehákem o nějaký čas dříve než Elektrika.cz se zaměřuje především na oblast elektroniky, hardware a s nimi spojeného programování. Znáte jej?
Miroslav Minařík, ze dne: 25.12.2003

HW server
Informuje o dění v oboru, zajímavých nápadech k řešení, trendech atd.. Zveřejňuje také kompletní konstrukce, zkrácené i kompletní překlady katalogových listů zajímavých obvodů, nezávislý seznam firem z oblasti elektroniky zastoupených na internetu, čtenářské průzkumy, diskuzní fóra atd.

Pro koho jsou určeny HW články?
Čtenáři HW nejsou amatéři a začátečníci. Veškeré teoretické články a konstrukce publikované na HW předpokládají určité znalosti v oboru. Pro začátečníky jsou určeny jiné servery, s nimiž HW spolupracuje.

Příspěvky jsou v první řadě určeny ....
.... profesionálům, kteří se elektronikou v nějaké podobě živí. HW nekonkuruje papírovým časopisům, protože internet je jiné médium, než je papír a z toho plynou odlišnosti pro čtenáře, inzerenty i redakci. nesnaží se vybudovat komplexní přehled znalostí a informací. HW server je spíše doplňkem, který by měl profesionálům pomáhat orientovat se v problematice. Průměrný čtenář čte časopisy Sdělovací techniku (www.stech.cz) a A-Rádio (www.amaro.cz) .

HW server se specializuje ...
... na podporu malých a středních projektů, které může vhodným způsobem podpořit mediálně, odborně a v některých případech i finančně. Rád zveřejňuje specializované projekty, které vzhledem k malému množství potencionálních čtenářů a mnohdy i rozsahu projektů nepatří do papírových časopisů.

Historie a činnosti firmy
HW server funguje od roku 1997. Historicky navazuje na Fsg - (Free Singlechip group), která jako taková tímto ukončila svoji činnost koncem roku 1998.

Publikační činnost
www.HW.cz
www.HW-server.cz
Měsíční příloha v časopisu Sdělovací technika, Příprava a vydávání CD ROM (HW CD 99, HW CD 51, LCD CD, HW CD 2000.. -HW PRODUKTY)

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.