Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: CIMCO: Katalog nářadí pro elektrikáře 2012-13 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.12.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

CIMCO: Katalog nářadí pro elektrikáře 2012-13


CIMCO: Katalog nářadí pro elektrikáře 2012-13
Nářadí je pro každého elektrikáře v praxi hlavní výrobní prostředek. Abychom mohli podat efektivní výkon, musíme mít odpovídající pracovní podmínky. Výběr nářadí za nás může do jisté míry rozhodnout nadřízený, ale u mnoha drobnějších položek je to na nás, jaký nástroj si vybereme. Ale k takovému rozhodnutí musíme nejdříve vědět o existenci toho nástroje. Podívejme se na sortiment CIMCO pro období 2012-13 ...
Komerční sdělení, ze dne: 11.12.2012


Dostává se ke mně katalog nářadí CIMCO, který zajímá patrně většinu uživatelů tohoto portálu. Samozřejmě projektant patrně se nad štípačkami nerozplyne štěstím, ale minimálně bude mít přehled o nástrojích, kterými se provádí to, co on navrhuje.



Proč jsem si vybral katalog CIMCO
Rozhodně to není proto, že by mi ho někdo podsunul. Spíš jsem jej našel v hromadě dalších, které zde čekají na redakční zpracování. CIMCO je německá renomovaná značka, která se u nás kdysi prodávala přes N.G. Elektro, pak se osamostatnila, resp. vzniklo české zastoupení se stejnojmenným názvem. A protože jsem kdysi působil v německých firmách na německém území několik roků, tato značka u mne vzbuzuje stále nostalgii k německé dokonalosti.


Co v katalogu nalezneme


Kdo nářadí prodává
Distribuce je zajištěna přes velkoobchodní síť elektrotechnických velkoobchodů. Má zkušenost z distribuce v Česku je spjatá se značkou Schrack Technik.



A závěrem
Stejně jako kolega ani já si neodpustím upozornit na terminologickou nepřesnost u tzv. "řezáku". Ve skutečnosti jde o kabelové nůžky, tedy dvě čelisti proti sobě střihají, nikoliv řežou. To patrně české zastoupení pustilo k překladu jazykově překladatele, který neví jaký rozdíl je mezi řezáním a střihem. Jinak sortiment zajímavý a co se týká servisu kolem tohoto portfolia, to se můžete vyjádřit v níže uvedené diskusi sami.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.