Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Chcete WAGO náušnice? Chytněte si nás!


Document Actions
Chcete WAGO náušnice? Chytněte si nás!
Chcete mít kultovní elektrikářské náušnice? Opravdové s páčkovou WAGOsvorkou 221? Nebo jde o marketingovou zvrhlost? Ať je to již jakkoliv, o náušnice zájem je, jen distribuce v období dovolených vázne. A tak na léto přicházíme s horkou alternativou. Pokud jste ortodoxní elektrotechnik se silnou citovou vazbou na svůj obor, pak vám takový skvost nemůže upláchnout! Objevily se dotazy, do kterého ucha se má připojovat fázový vodič :-) ...
Alena Minaříková, Karel Herma, Miroslav Minařík, ze dne: 5.07.2016


WAGO přišlo letos na veletrhu AMPER se vtipnou drobností. S WAGOvkami do uší, tedy s WAGO náušnicemi. Zprvu jsme si říkali, že to na veřejnosti neprojde. Chyba! Ve skutečnosti museli nechat dovyrobit dalších několik krabic.


Ivanka Rotreklová

A tak na léto máme připravenou takovou skorosoutěž. V redakci máme tři vozidla. Ta se budou během léta různě toulat po ČR. Ten, kdo zastaví řidiče a řekne si o tyto náušnice, tak je dostane. Každý z nás bude mít určitý počet těchto balení vždy sebou.


Jak náušnice vypadají?
Nutno sdělit, že byť jde o Wagosvorky německé výroby, náušnice jako celek, byly vymyšleny a sestaveny v Česku!

Pro větší náhled kliknout!

A jak vypadají naše auta k odchytu?
Jednoduše. Embéčka, tedy Škodovky. Roomster, Octavia, Superb vzadu s nápisem Elektrika.TV a logem Elektronauta.
Pro větší náhled kliknout!

Co když v autě náušnice dojdou?
I na ten případ je myšleno. Pokud je nebudeme schopni okamžitě předat, necháme je poslat na vaši adresu přímo z epicentra Wago náušnic!

Proč chtít Wagonáušnice?
Bylo jich vyrobeno cca 1000 kusů a tím to končí. Pokud se nestanou módním hitem, pak jednou budete mít doma kultovní historický předmět! :-)
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 10)
TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Proč RTU? Kdo všechno do Zruče přijel a proč? Kdo je to RTUčkář a co má za znalosti a dovednosti? Jde o jednu z další znalostních profesí, která dnes nachází uplatnění v oblasti obnovitelných zdrojů. Je vaše podnikání spojené s dodávkami energie zpět do sítě? Sledujte krátké povídání s Filipem Cenefelsem, který událost za WAGO připravoval ...
Sledujte exkluzivní rozhovor, ve kterém prozkoumáme technologii RTU značky WAGO používanou především ve fotovoltaických elektrárnách! Prozradíme standardy a certifikace nutné pro bezpečnost a dostupnost energetických dat. Probereme také, jak lze využít cloudové technologie. Dozvíte se, jakou roli hrají systémoví integrátoři při nasazování RTU jednotek a proč je důležité nepodcenit výběr těch ověřených. Zároveň prozradíme, proč zvolit modulární systém WAGO jako platformu pro RTU. Podrobnosti včetně důležitých odkazů naleznete v tomto článku!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933