Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: CHAUVIN ARNOUX: Marine Forafo ve studiu Elektrika.tv (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.01.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

CHAUVIN ARNOUX: Marine Forafo ve studiu Elektrika.tv


CHAUVIN ARNOUX: Marine Forafo ve studiu Elektrika.tv
Víte, čím se zabývá firma Chauvin Arnoux? A proč nás poctila svojí návštěvou jejich Area sales export manager Marine Forafo? Představila nám strukturu jejich firmy, dceřinné společnosti, jaké typy a druhy rozdělení výrobků mají a něco z historie firmy. Víte, kdo vyrobil první klešťový měřící přístroj a kdy? Podívejte se na následující video.
Karel Herma, Katarina Mišíková, ze dne: 25.01.2014



Firma Chauvin Arnoux slaví 120. let. Area sales export manager Marine Forafo, která byla zrovna na cestách po svých významných distributorech v Evropě, nás poctila svojí návštěvou, aby na základě této události řekla pár slov na kameru.

Tato milá dáma nám představila firmu Chauvin Arnoux, kterou tvoří také značky Matrix, Multimetrix, Enerdis, Pyro-Controle a Oritel. Zmínila základní typy vyráběných přístrojů a něco málo z historie.

Chauvin Arnoux je firma, která se proslavila klešťovými přístroji a převodníky. První klešťový přístroj byl vyroben v roce 1934. Dále se zabývá profesionálními zkoušečkami, multimetry, záznamníky dat, měřiči výkonu, testery elektrických přístrojů a instalací, přístroji pro měření izolačního stavu a uzemnění, mikroohmmetry a přístroji pro měření neelektrických veličin, jako jsou infrakamery, teploměry, otáčkoměry, luxmetry, manometry, hlukoměry, měřiče elektrického pole atd.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
GHV Trading, spol. s r.o. - Kounicova 67a, Brno - 541 235 533 - ghv@ghvtrading.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.