Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Ředitel ČFA Jan Baroch o stavu a vývoji fotovoltaiky (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.11.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Ředitel ČFA Jan Baroch o stavu a vývoji fotovoltaiky


Ředitel ČFA Jan Baroch o stavu a vývoji fotovoltaiky
V oblasti fotovoltaiky v České republice dochází v současnosti ve srovnání s předchozími lety ke zpomalování vývoje. Přišla o státní podporu a váže se s ní značná administrativní zátěž. Jak se na současný vývoj dívá tajemník České fotovoltaické asociace Tomáš Baroch? Pomůže trhu s fotovoltaikou její využití k ohřevu vody? Co České fotovoltaické asociaci přinese spolupráce s Asociací pro využití tepelných čerpadel?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 13.11.2014



O aktuálním stavu a vývoji v oblasti fotovoltaiky v České republice hovořil na AMPERu 2014 tajemník České fotovoltaické asociace Tomáš Baroch. Kolik energie vyrobily solární panely v předchozích letech? Jak se podílí na celkové výrobě energie v ČR? Jaký výkon se instaloval v roce 2013? A kolik se podle jeho odhadů instaluje v letošním roce?  Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.



O České fotovoltaické asociaci
Cílem České fotovoltaické asociace je obecně prospěšná činnost spočívající v prosazování a rozvoji využívání fotovoltaické energie, jakožto obnovitelného přírodního a ekologického zdroje energie.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.