Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: České ELEKTRO. Dům svítidel v Olešnici! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.11.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

České ELEKTRO. Dům svítidel v Olešnici!


České ELEKTRO. Dům svítidel v Olešnici!
Navštívili jsme s kamerou kouzelné světelné studio v malé vesnici poblíž Hradce Králové. Jde o e-shop, který má ovšem svou kamennou prodejnu, ve které si lze vybrat a rozhodnout. Na výběr je z mnoha zahraničních renomovaných značek, z kterých si vyberou opravdu každý. Naše návštěva byla krátká, ale zjistili a viděli jsme vše podstatné. Sledujte náš videozáznam a rozhohovor zde ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 18.11.2013


Jednou z vlastností reportéra je mít stále otevřené oči a vlastnit širokoúhlý objektiv. Na mnohých cestách potkáváme mnoho zajímavých lidí a informací. V malé vesničce Olešnici (Hradec Králové) padne u hlavní silnice do oka ČESKÉ ELEKTRO, prodejna designovými svítidly. 



Prodejně samozřejmě předchází e-shop, který slouží kromě nakupování, také jako rychlý katalog. Pokud si chce člověk vybrat osvětlení podle toho jaké vyzařuje světlo, pak je opravdu dobré navštívit fyzickou vzorkovou prodejnu.

A tato, i když s českými svítidly má pramálo společného,  se opravdu povedla.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.