Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: CANFOR: Katalog protahovacích a odvíjecích systémů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.07.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

CANFOR: Katalog protahovacích a odvíjecích systémů


CANFOR: Katalog protahovacích a odvíjecích systémů
Odmotat několik metrů zvládneme i bez pomůcky, pokud pokládáme více desetimetrových délek, určitě se bude odvíjecí systém hodit. Podobná situace je v protahování různými elektroinstalačními trubkami a chráničkami. I přes to, že existuje mnoho různých metod, základem je mít vhodné nářadí a pomůcky. Klient může podle výbavy dodavatele soudit, zda jde o profesionála nebo náhodného příštipkáře!
Jiří Macháček, ze dne: 16.07.2013





Protahovací a odvíjecí systémy jsou ve výbavě snad každé renomované větší elektromontážní firmy. Kabel umíme odmotat i bez pomůcek, ovšem pokud jde o čas a profesionalitu je příslušná pomůcka nutná. Italský Canfor nabízí prostřednictví českého zastoupení svůj sortiment již několik roků ...



Provedení katalogu:
Informace jsou rozloženy na 23. lakovaných stránkách v pevnějším obalu. Dostatečné provedení, aby vydrželo i dílenské zacházení. U každého produktu naleznete fotografii se stručným popisem a tabulkou možných typů. U některých produktů naleznete přesné objednací údaje, u jiných stačí uvést název a typ vybraný z tabulky.


Pro větší náhled kliknout!


Co vše v katalogu nalezneme?
Perlonová, ocelová, protahovací péra, v odvíjecím pouzdře, pera s jádrem ze skelného vlákna, protahovací sondy, očka, kladky, tažná oka, spojky, čepy, koncovky, samosvěrné punčošky, madla pro pera, stojánky s odvíječem, nůžky, mazadla, lepidla, kuličky na pružině, karabiny, přenosné navijáky, ocelové a silonové kartáče, dvoudílné rychlospojky, navijáky s pojezdem, měřicí odvíječe kabelů, kotoučové odvíječe, kolejnicové, přenosné a pojízdné odvíječe ... 


Pro větší náhled kliknout!


Rozdělení sortimentu:
Pokud se budete chtít orientovat dle úvodního obsahu, pak je sortiment rozdělen podle typu stavby. Domovní instalace, velké a malé venkovní instalace, přehled navijáků, punčochy a série odvíječů vodičů, kabelových cívek a bubnů.



Pro větší náhled kliknout!


Můj závěr:
Canfor je určitě značkou, která je léty prověřená. Kladných referencí lze nasbírat více, než dost. Proto pokud se rozhodujete, zda pořídit některou z pomůcek, je důležitý správný výběr. Seznamte se s celým sortimentem a pak si nechte nakonec poradit přímo od zastoupení.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si požádat o aktuální katalog této techniky
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Ing. Jan Kučera - Náměstí U Václava 8, Černá Hora - +420 516 437 572 - jan.kucera@spinacitechnika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.