Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: C.A 6116 přístroj, který se ve skladu ani neohřeje! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.10.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

C.A 6116 přístroj, který se ve skladu ani neohřeje!


C.A 6116 přístroj, který se ve skladu ani neohřeje!
Přes dva roky naše firma vlastní francouzský C.A 6116 a já se to dozvěděl zcela náhodou. Protože je přístroj v neustálém používání nebylo šance jej zahlédnout ve skladu měřicích přístrojů ani náhodou. Pokusil jsem se ptát svých kolegů na jejich zkušenosti. Ale byli strozí. Prý v zásadě není o čem hovořit. Přístroj má vše co potřebují, ještě jej nikdo nepoškodil. Tak co ještě k přístroji dodat?
Jaroslav Borovec, ze dne: 24.10.2012


O francouzském univerzálním měřidle Chauvin-Arnoux C.A 6116 bylo napsáno mnoho článků, proto zde uvedu pouze nejdůležitější parametry.

Nová C.A 6116 je vylepšena oproti starší verzi o tyto nové funkce:




Proč je u nás tak oblíben?

Vysvětlení je prosté. Přístroj lze používat, aniž byste museli sáhodlouze studovat návod k použití. Ovládání je opravdu intuitivní. Touto vlastností CA 6116 odsunul naše starší přístroje do skladu.


Co jsou základní funkce C.A 6116? Změříte:

Co je velké plus?

Odolné pouzdro. Pro někoho se může zdát zbytečně robustní, my však máme své zkušenosti ze staveb, kde se proplétáme lešením a jinými stavebními konstrukcemi.

A co technická podpora?
Jak jsem již uvedl, ta je závislá na konkrétních distributorech. Přestože Chauvin-Arnoux nemá v ČR pro technickou podporu žádnou dceřinou společnost, je podle kolegů technická podpora GHV Trading zajištěna Jiřím Ondříkem více než dostatečně.



A co cena?
Doba, kdy jsme jezdili nakupovat za hranice je patrně ta tam. Cena je dnes již srovnatelná. Výchylky mohou být u jednotlivých prodejců. A prodejce si však vybíráme především podle poskytovaného informačního a obchodního servisu.
U nás v tomto případě vede brněnský GHV Trading poté, co nám nejmenovaný pražský distributor po 16:00 již nezvedal telefon.

CHCETE BÝT VÍCE INFORMOVANÍ
o tomto univerzálním přístroji?
Zažádejte si níže uvedeným formulářem, budete kontaktováni přednostně!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
GHV Trading, spol. s r.o. - Kounicova 67a, Brno - 541 235 533 - ghv@ghvtrading.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.