Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Novinky na 45. MSV v Brně (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.08.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Novinky na 45. MSV v Brně


vele_bvv1.jpg
Brněnský Mezinárodní strojírenský veletrh začíná už za necelé dva měsíce. Pro uvádění novinek na trh je specializovaný veletrh ideální příležitostí, proto někteří z vystavovatelů předem informují o tom, co zajímavého na jejich stáncích návštěvníky čeká. Výběr z avizovaných novinek jsme pro Vás připravili již dnes.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 7.08.2003

V oborovém celku Energetika a silnoproudá technika, který byl vyhlášen hlavním tématem MSV, půjde mimo jiné například o kabelový žlab KZI od firmy KOPOS Kolín. Jedná se o kabelový žlab s již integrovanou spojkou, což by mělo uspořit až čtvrtinu montážního času. Firma GMC – měřící technika, s.r.o. představí nové multifunkční wattmetry SINEAX A2xxx pro rozvaděče.

I Elektronika, automatizace a měřící technika nabídne spoustu novinek.
V oblasti zkušebních zařízení určitě zaujme šoková teplotní komora pro testování odolnosti elektronických výrobků vůči teplotním šokům firmy LABIMEX s.r.o. Nové stolní odrazové/průsvitové spektrofotometry X-RITECOLOR PREMIER představí společnost X-RITE GmbH, pobočka CZ Vyškov. Novinkou firmy RENISHAW Brno bude kompaktní měřící a skenovací sonda SP25M pro souřadnicové měřící stroje. V expozici společnosti ATG Praha nalezneme nový videoskop OLYMPUS IPLEX IV7635A, což je kompaktní integrovaný systém pro vizuální kontrolu nepřístupných míst. A pro aplikace v průmyslové automatizaci bude na stánku firmy Pantek Hradec Králové představen moderní software nové generace – Wonderware Industrial Application Server IAS.

Ani v dalších oborech nechybí novinky.
Některé z nich nabídnou zahraniční firmy, mezi kterými je o účast na letošním ročníku velký zájem. Nejvíce zahraničních firem přijede jako již tradičně z Německa, ovšem nezanedbatelná bude i účast z jiných zemí. Například z Rakouska je již přihlášeno pět desítek společností, které obsadí více než 1000 m2 čisté výstavní plochy. Z tradičních účastníků můžeme jmenovat například firmy HERZ Austria, IGM Robotersysteme, LUGER či RSF Elektronik.

Další informace o přípravách MSV 2003 jsou k dispozici na http://www.bvv.cz/msv.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.