Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

BVV: Veletrh naruby - novinka na MSV 2009


Document Actions
BVV: Veletrh naruby - novinka na MSV 2009
Novinkou MSV 2009 bude akce nazvaná "veletrh naruby". O co půjde? Účastníci veletrhu - tedy vystavovatelé a návštěvníci - si prohodí své role. Vystavovanými exponáty tak nebudou hotové výrobky, které hledají svůj odbyt, ale naopak výrobky, pro které se hledají (sub)dodavatelé. Více informací zde ...
Jiří Erlebach, ze dne: 2.07.2009

Významnou novinkou letošního ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně bude dvoudenní projekt v gesci Ministerstva průmyslu a obchodu ČR s názvem „Subdodavatelský veletrh NARUBY“ (16. – 17. září 2009). Jde o jedinečnou příležitost pro vyhledání dodavatelů nových komponentů a výrobků, které vystavovatelé poptávají.

Subdodavatelský veletrh „NARUBY“ při MSV 2009 má za cíl pomoci vyhledat výrobním společnostem nové subdodavatele v České republice. Přínosy pro vystavovatele jsou evidentní - navázání kontaktů se subdodavateli, lokalizace nových subdodavatelů a využití místních subdodavatelů – vše za účelem snížení výrobních nákladů.
„Najít spolehlivého dodavatele samozřejmě firmy taky něco stojí a trvá to značný čas. My tedy firmám, které stojí před problémem najít vhodného subdodavatele (výrobce), tento problém řešíme tím, že jim subdodavatele pozveme na jedno místo v jednom čase a mohou je efektivněji identifikovat než klasickými metodami výběrových řízení,“ vysvětluje záměr Jiří Erlebach, PR manažer veletrhu MSV.

Na „veletrhu naruby“ vystavují oddělení nákupu a vývojová oddělení firem, pro které hledají nové (sub)dodavatele a návštěvníci se budou rekrutovat z oblasti subdodavatelé komponentů a výrobků. Exponáty proto nebudou hotové výrobky, které hledají svůj odbyt, ale naopak výrobky nebo komponenty, pro které se hledají (sub)dodavatelé.

Tato „match-makingová“ výstava se bude konat 16. – 17. 9. 2009, tj. pouze dva dny a je určena pro obory strojírenství, energetika, elektrotechnika a elektronika, dopravní prostředky - zejména železniční doprava a letectví, automobilový průmysl a podobně. Organizátorem je společnost Veletrhy Brno, a.s. a odborným sponzorem a spoluorganizátorem je CzechInvest, česká agentura pro podporu zahraničních investic.

Prezentace vystavovatelů v rámci veletrhu „NARUBY“ při MSV 2009 bude zajištěna formou typových expozic. V balíčku je obsažen stánek 4x5m, tj. 20m² vč. 2 konferenčních stolků, 8 židlí, 2 vystavovacích pultů, označení společnosti na límci expozice, základní osvětlení (4 světla), další vybavení na objednávku. Nechybí ani možnost využití společných jednacích místností pro obchodní jednání, tlumočnické služby a obchodní poradenství v oblasti subdodavatelů z ČR zajišťované agenturou CzechInvest.

Přihlášky k účasti mohou firmy podat nejpozději do 10. 8. 2009 a návštěvníci se mohou registrovat nejpozději do 13. 9. 2009. Podrobnosti a formuláře pro přihlášení a registraci jsou k dispozici na www.bvv.cz/msv-subcontracting.

Další partneři projektu:

  • Německo-česká obchodní komora, Praha
  • Francouzko-česká obchodní komora, Praha
  • Taiwanská hospodářská a kulturní kancelář, Praha
  • UK Trade and Investment
  • JETRO – Japan External Trade Organisation

Více informací na www.bvv.cz/msv

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933