Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

BVV: V čem tkví kouzlo výstav a veletrhů


Document Actions
BVV: V čem tkví kouzlo výstav a veletrhů
Historie brněnského výstavnictví je velice stará, ta novodobá se počítá od roku 1928, kdy se tu konala Výstava soudobé kultury v Československu. Z té doby pochází nejkrásnější pavilony brněnského výstaviště. V roce 1959 se v Brně konal 1. mezinárodní strojírenský veletrh, kterého se zúčastnilo 2,5 milionu návštěvníků. Dnes je taková návštěvnost nepředstavitelná, přesto má pořádání veletrhů i v této době stále svůj význam. Více nám výhody výstavnictví přiblížil Jiří Erlebach ze společnosti Veletrhy Brno.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.10.2015


Možnost si prohlédnout na jednom místě a v jednom čase produkty od řady různých výrobců a dodavatelů, setkat se s lidmi z oboru a nasbírat nové kontakty. To jsou hlavní důvody, proč i v dnešní době internetu vyrazit na veletrh.



O společnosti Veletrhy Brno
Společnost Veletrhy Brno je organizátorem odborných mezinárodních veletrhů na základě potřeb sektorů české ekonomiky, jejichž zájmy reprezentují příslušné odvětvové svazy. Veletrhy Brno navazují na tradici výstav v Brně, která byla zahájena v roce 1928 Výstavou soudobé kultury v Československu. V padesátých letech minulého století se podařilo na brněnském výstavišti uspořádat Výstavu československého strojírenství a následně Mezinárodní strojírenský veletrh. Od této doby se veletržní činnost na brněnském výstavišti rozvíjela a Brno získalo pověst veletržního města. Slovo Brno se stalo v češtině synonymem pro výstaviště a veletrhy. Ročně se na brněnském výstavišti koná zhruba 50 veletrhů, které navštíví téměř 1 milion návštěvníků. Jedním z nevýznamnějších veletrhů je MSV – mezinárodní strojírenský veletrh, který je uznávaným evropským průmyslovým veletrhem.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 6)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933