Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

BVV: Stavební veletrhy Brno 2008 startují


Document Actions
BVV: Stavební veletrhy Brno 2008 startují
Společnost Veletrhy Brno, a.s. již naplno připravuje nadcházející ročník Stavebních veletrhů Brno 2008. V jejich rámci se jako vrchol veletržní sezony příštího roku uskuteční oslavy 80 let vzniku brněnského výstaviště.
Komerční sdělení, ze dne: 22.11.2007

Společnost Veletrhy Brno, a.s. již naplno připravuje nadcházející ročník Stavebních veletrhů Brno 2008. V jejich rámci se jako vrchol veletržní sezony příštího roku uskuteční oslavy 80 let vzniku brněnského výstaviště.

Stavební veletrhy Brno 2008 spolu s oslavou významného jubilea proběhnou ve dnech 22. – 26. dubna 2008 formou tradičních veletrhů IBF a SHK BRNO. Zvýrazněnými tématy Stavebních veletrhů Brno 2008, vyvolávajícími ohlasy médií již pět měsíců před veletrhy, budou „Stavební stroje“ a „Bytová výstavba“. Nadcházející Stavební veletrhy tak budou jedním z největších veletrhů v České republice vůbec. Stavební stroje budou prezentovány na ploše přes 10.000m2 a po dvou letech, ve kterých se představily v Mnichově a Paříži, opět zavítají v plné kráse do Brna.

V rámci projektu SHK BRNO lze očekávat také jeden z nejsilnějších ročníků. Účast přislíbily všechny přední firmy v oborech sanita a vytápění. Pavilony Z a F, ve kterých se dané nomenklatury představí, budou zaplněny doslova „až po střechu“. Důraz bude kladen především na úsporné a energeticky nenáročné technologie. Nově budou v rámci projektu SHK rozvíjeny také nomenklatury s tematikou ELEKTRO, které zahrnují obory osvětlovací techniky, elektroinstalací a systémové integrace budov.

Moderní veletrh URBIS INVEST se stane vysoce prestižní a specializovanou B2B akcí. V rámci samostatného pavilonu, bohaté tuzemské i zahraniční účasti, ale také díky reprezentativním konferenčním a prezentačním prostorám a speciální nabídce vystavovatelských pozvánek nabídne opravdu tu nejkompetentnější přehlídku investičních příležitostí zemí střední a východní Evropy.

Doprovodný program bude jako každý rok sestavován ve spolupráci a za garance prestižních českých i zahraničních oborových svazů a asociací. Zachována bude nejen prestižní soutěž Zlaté medaile a soutěž o nejefektivnější výstavní expozici, ale také spolupráce a podpora v oblasti školství, ze které vzejdou zajímavé soutěže pro učně nebo architektonické soutěže pro mladé.

Nadcházející ročník nabídne vystavovatelům opět vysoký standard služeb, v podobě moderního veletržního areálu, komplexního výstavářského servisu, každoročně vysoké návštěvnosti a garantované odborné úrovně doprovodných programů i jejich návštěvníků, stejně tak jako masivní mediální komunikace jak v ČR, tak i v zahraničí. Zachován bude program START, určený pro nové vystavovatele, aktivita směrem k zahraničím zastoupením v jednotlivých zemích, oborovým svazům a asociacím, ale také on-line registrace, která nabídne zvýhodněné vstupné, možnost zajištění parkování, či domluvení obchodních jednání přímo na výstavišti.

Letošní 12. ročník Stavebních veletrhů Brno 2007 upevnil své prvenství mezi veletrhy v oboru nejenom v rámci České republiky, ale i v celé střední a východní Evropě. Sešlo se na nich 1.400 vystavovatelů z 24 zemí na ploše 59.813m2. V rámci čtyř samostatných projektů – IBF, SHK BRNO, ELEKTRO a URBIS INVEST – si na 91,5 tisíc návštěvníků ze 46 zemí prohlédlo veškeré novinky ze všech oblastí moderního stavebnictví. Přitom plných 63,5% návštěvníků se považovalo za odborníky.

David Pokorný
manažer PR a reklamy Stavební veletrhy Brno

 

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933