Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

BVV: Příprava jubilejního MSV a IMT 2008 v plném proudu


Document Actions
BVV: Příprava jubilejního MSV a IMT 2008 v plném proudu
Společnost Veletrhy Brno, a. s., zahájila přípravu nadcházejícího ročníku největší průmyslové přehlídky ve střední Evropě - 50. mezinárodního strojírenského veletrhu MSV a 6. mezinárodního veletrhu obráběcích a tvářecích strojů IMT. Oba projekty se uskuteční v tradičním termínu od 15. do 19. září 2008.
Komerční sdělení, ze dne: 6.05.2008

Mezinárodní strojírenský veletrh bude rozdělen do deseti specializovaných oborových celků, které společně poskytnou ucelený přehled jak o nabídce produktů a služeb, tak o vývojových trendech klíčových oblastí průmyslové výroby. Portál MSV 2008 tvoří oborové celky:

- Důlní, hutní, slévárenská, keramická a sklářská technika;
- Materiály a komponenty pro strojírenství;
- Pohony, hydraulika a pneumatika, chladicí technika a klimatizace;
- Plasty, gumárenství a chemie;
- Nářadí, povrchové a tepelné úpravy;
- Energetika a silnoproudá elektrotechnika;
- Elektronika, automatizace a měřicí technika;
- Ekotechnika;
- Doprava, manipulace, průmyslové balení, skladování a logistika;
- Výzkum, služby, instituce.

LETOS VE ZNAMENÍ AUTOMATIZACE
Hlavním tématem MSV 2008 bude pátý ročník průřezového projektu Automatizace - bienální prezentace měřicí, řídicí, automatizační a regulační techniky vystavované v rámci všech veletržních oborů. Koná se od roku 2000 vždy v sudých letech a stejně jako veletrhy MSV a IMT je největší oborovou přehlídkou v regionu střední Evropy. Projekt Automatizace je členem Sdružení světových veletrhů automatizační techniky World F.I.M.A. - nezávislé organizace, která sdružuje osmnáct nejvýznamnějších veletrhů automatizační techniky pořádaných v osmnácti zemích čtyř kontinentů. Čtvrtý ročník Automatizace proběhl roce 2006 za účasti 477 firem ze 18 zemí (22,4 % zahraničních) na čisté výstavní ploše 15 154 m2.

PO DVOU LETECH OPĚT IMT
Od roku 1998 se souběžně s MSV v sudých letech koná Mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů IMT. Jako největší událost svého druhu ve střední a východní Evropě je pořádán s podporou Evropského výboru pro spolupráci v průmyslu obrábění a tváření CECIMO (český Svaz výrobců a dodavatelů strojírenské techniky je členem CECIMO od roku 1996). Posledního veletrhu IMT v roce 2006 se zúčastnilo 493 vystavujících firem z 21 zemí (více než 49 % zahraničních) na čisté výstavní ploše 18 600 m2. Vysoký zájem firem o prezentaci v Brně potvrdila také velmi vysoká účast výrobců obráběcí a tvářecí techniky na MSV 2007. Letošní šestý ročník IMT je načasován do období celosvětově rostoucí poptávky po kovoobráběcích a tvářecích strojích, takže pořadatelé očekávají rekordní účast vystavovatelů. IMT 2008 představí celé spektrum technologií obrábění a tváření kovů od automatizace až po příslušenství.

Více informací http://www.bvv.cz/msv.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933