Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: BVV: Kdo si letos odnese zlaté medaile? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.09.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

BVV: Kdo si letos odnese zlaté medaile?


BVV: Kdo si letos odnese zlaté medaile?
Během jubilejního Mezinárodního strojírenského veletrhu budou opět hodnoceny vystavované exponáty. Jak se lze registrovat, co je cílem hodnocení exponátů a co samotné ocenění výrobků přinese jejich výrobcům? Odpovědi a přehled loňských oceněných exponátů naleznete zde...!
Jiří Erlebach, ze dne: 1.09.2008

Zlaté medaile na jubilejním MSV
V rámci jubilejního 50. mezinárodním strojírenském veletrhu budou odbornou hodnotitelskou komisí v čele s proděkanem Fakulty strojního inženýrství VUT v Brně Radkem Knoflíčkem opět hodnoceny vystavené exponáty a udělovány prestižní ocenění Zlatá medaile.

„Zájem o účast firem v odborných soutěžích a zájem o prestižní ocenění obecně stoupá. Není divu, protože získání jakéhokoli kladného hodnocení produktů či firmy samotné zvyšuje její prestiž, zájem potenciálních klientů a medializaci. To jsou neocenitelné benefity, které podporuje také náš projekt cen Zlatá medaile,“ komentuje Ing. Jiří Rousek, obchodní ředitel skupiny MSV a IMT.

Cílem hodnocení exponátů je upozornit odbornou veřejnost i média na to nejzajímavější, co v současné době trh nabízí, a usnadnit novým perspektivním produktům vstup na české i zahraniční trhy. Vzhledem k dlouholeté tradici soutěže se Zlaté medaile staly skutečně prestižní záležitostí, která může být pro nově uváděný produkt velkým benefitem.

Soutěž je určena pro exponáty prezentované na mezinárodním strojírenském veletrhu MSV a mezinárodním veletrhu obráběcích a tvářecích strojů IMT, které jsou svými parametry srovnatelné se světovou úrovní a určují trend vývoje ve svém oboru. Do soutěže mohou exponáty přihlásit sami vystavovatelé již nyní a lze přihlásit rovněž exponáty, které již byly oceněny na jiných výstavách nebo v jiných soutěžích. Pochopitelné je, že Zlatá medaile může být v Brně jednomu exponátu udělena pouze jednou.

Nejlepší exponáty minulého ročníku

Kontaktní osoba pro přihlašování exponátů: Gabriela Sochnová, tel.: +420 541 152 716, +420 602 787 311, e-mail: gsochnova@bvv.cz

Více informací na www.bvv.cz/msv

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s. - Výstaviště 405/1, Brno - 541 151 111 - info@bvv.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.