Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: BVV: ELEKTRO na 51. MSV obrazem (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.12.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

BVV: ELEKTRO na 51. MSV obrazem


BVV: ELEKTRO na 51. MSV obrazem
BVV: V termínu 14.-18. 9. 2009 proběhl na brněnském výstavišti 51. ročník mezinárodního strojírenského veletrhu, spolu s 5. veletrhem dopravy a logistiky. Máme pro vás krátké ohlednutí za elektrotechnickou částí této akce prostřednictvím videospotu ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.12.2009


V termínu 14.-18. 9. 2009 proběhl na brněnském výstavišti 51. ročník mezinárodního strojírenského veletrhu, spolu s 5. veletrhem dopravy a logistiky. Na letošním veletrhu se ELEKTRO část nacházela na centrální ploše v krytém objektu pavilonu Z a venku v přilehlém okolí.

Elektrotechnika je obor, který zasahuje do podstatné části ekonomiky. Z tohoto důvodu lze nalézt prezentace firem oboru elektro i na veletrzích/výstavách, které jsou primárně určené odlišným odvětvím jako MSV, jenž je bezesporu prestižním světovým strojírenským veletrhem, ale i u něhož se stala elektro část důležitou složkou.

Výňatek zastoupených oborů:

... a mnoho dalších, včetně silného zastoupení v oblasti energetiky. Zvláštní důraz byl kladen na alternativní zdroje energie, nejvíce však na fotovoltaiku, která je v současné době na špici všeobecného zájmu.

Níže již naleznete onen v perexu avízovaný videospot s krátkým ohlednutím za elektrotechnickou částí MSV 2009...

Více informací o MSV naleznete zde

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s. - Výstaviště 405/1, Brno - 541 151 111 - info@bvv.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.