Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: BTICINO: Katalog vypínačů a zásuvek (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 17.11.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

BTICINO: Katalog vypínačů a zásuvek


BTICINO: Katalog vypínačů a zásuvek
Seznamte se s italským designem, který určuje trend v domovních ovládacích prvcích. Dokončit svůj nový byt znamená myslet i na poslední detaily jako jsou i pěkné vypínače. Ten, kdo má smysl pro krásu, nepočítá s tím, že by doplnil svůj perfektní interiér o low-end vypínače.
Vilém Gracias, ze dne: 17.11.2008

Precisnost s množstvím různých vychytávek není výsadou pouze Německa. Svou vlajkovou loď má i Itálie.

Podívejme se na svět vypínačů a zásuvek pohledem italských designérů. Bticino je značka, která patří mezi lídry určující trendy v této oblasti designů ovládacích prvků. Její padesátiletá tradice z ní vytváří italskou legendu.

 
Pro bližší náhled kliknout!

Light, Kristall, Light Tech, Living, Sfera, Pivot. Designy, které plně korespondují s italským smyslem pro neobvyklé a elegantní tvary. Pokud se v Itálii pohybujete určitě si povšimnete rozmanitých kombinací rámečků s barvami a technickými kombinacemi přístrojů. Bticino má totiž ve svém programu prakticky veškeré možné příslušenství.

 
Pro bližší náhled kliknout!

Pokud mám upozornit na některé pozoruhodnosti, pak je to určitě proudový chránič. Ten vřadíte například do vícerámečku mezi ostatní vypínače. Zvláštností je více ... rádiový tuner s budíkem, nouzové svítidlo, časová minutka, detektor LPG, interkom, zapuštěná kamera ...

Značka Sfera a Pivot skrývá sady domovní komunikace. Kombinace s různými variantami kamer dostane obraz návštěvníka například i na plochu televizoru!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.