Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: BRNO - Plošné ozvučení budov i exteriérů s výrobky Dexon (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.07.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

BRNO - Plošné ozvučení budov i exteriérů s výrobky Dexon


BRNO - Plošné ozvučení budov i exteriérů s výrobky Dexon
Na okraji Brna se uskutečnilo školení společnosti Dexon na téma plošné ozvučení budov i exteriérů. Přednášel specialista v oboru ozvučovací techniky Kamil Toman. Jaký byl cíl školení, pro koho jsou školení tohoto typu určená, jaké novinky společnost DEXON představila nebo kdo a jak poradí při problému technického rázu? Na tyto a další odpovědi se podívejte na krátkou videoreportáž přímo z akce.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 4.07.2014


Školení mělo za cíl seznámit účastníky s postupy plošného ozvučování interiérů, budov i exteriérů. Prakticky byli vidět jednotlivé případové studie ozvučení, od jednoduchých aplikací až po evakuační rozhlas. Velký důraz byl na to, aby přítomní elektroprojektanti či montážní firmy byli schopni alespoň částečně stanovit hlavní požadavky ozvučení a vybrat vhodné komponenty.

Akce byla rozdělena na dvě části, první se týkala obecných zásad ozvučování a druhá probírala jednotlivé případy ozvučování a nároků na ně. Účastnici mohli vidět výrobky Dexon, od jednoduchých reproduktorů až po komplexní ozvučovací či evakuační systémy. Přítomní se mohli seznámit také s horkou novinku, systém virtuálního TCP/IP ozvučování.

Na krátkou reportáž přímo z akce se podívejte zde.


O společnosti
Dexon je výrobcem a prodejcem auto ozvučovací techniky Hifi, profesionální, instalačního repro ozvučení a reproduktorů. V současnosti je jedinou českou firmou produkující vlastní výrobky pod svou vlastní značkou v širokém rozsahu, čímž si upevňuje přední pozici nejenom na českém trhu. Kromě prodeje ve specializovaných prodejnách se na obratu firmy podílí rovněž zásilková služba a export.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si o tento aktuální
papírový katalog ozvučovací techniky DEXON
ZAŽÁDAT NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEXON CZECH s.r.o. - Na Novém poli 381/5, Karviná – Staré Město - 596321160 - podpora@dexon.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.