Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Bezpečnost práce nade vše! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.04.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Bezpečnost práce nade vše!


bezphok5.jpg
Protože nám všem jde zajisté u jakékoliv činnosti především o bezpečnost. Zde uveřejněné dokumenty prokazují, že nejsme sami. Chápeme náročnost i příbuzných odvětví....
Tým portálu Elektrika, ze dne: 4.04.2003

V této době putují mnohými e-mailovými schránkami tyto fotografie. Jsou bez popisu. Jeden náš zahraniční autor zjistil i bližší podrobnosti.

Pokud vám vichřice přetrhá přívodní vedení nastupuje improvizace.

Nebezpečná biologická zbraň se musí demontovat opatrně. I zde vidíte, že jsou pracovníci pod dohledem šéfa oddělení, který dohlíží na dodržování bezpečnosti.

Pokud ve svítidle přímo nad bazénem praskne žárovka, to je pech. Je zcela patrné, že si pracovník chrání zrak před případným vyšlehnutím oblouku.

Zde vidíte jak se musí starat o svou rodinu zaměstnanec technických sítí. Co není známo, je fakt, že nemá fixní plat, ale je placen podle kusů opravených svítidel. Protože mu "někdo" přes noc zcizil vysokozdvižnou plošinu (pravděpodobně do šrotu), neváhal a zapojil do práce více svou hlavu. Přece nenechá svou rodinu zemřít.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.