Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...
POZOR! JEŠTĚ NEPROŠLO JAZYKOVOU KOREKTUROU!

LPE: Bohumír Garlík o inteligentních budovách


Document Actions
LPE: Bohumír Garlík o inteligentních budovách
Víte, jak vzniklo sousloví inteligentní budova? Je to akrostich složený z počátečních písmen slov Integrace Nových Technologií, Energetiky, Lingvistické Inteligence, Geologie, Ekologie a Nanotechnologie včetně Citlivé Estetiky v BUDOVĚ. O inteligentních budovách přednášel na 22. setkání elektrotechniků v Brně Bohumír Garlík z Fakulty stavební ČVUT. Které instituce se věnují oboru Inteligentní budovy? Jaké je uplatnění studentů tohoto oboru na ČVUT? Jaké jsou podmínky realizací inteligentních budov? To vše se dozvíte v přednášce.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.08.2014


Oblast inteligentních budov zažívá v současnosti velký rozmach. Absolventi tohoto oboru na ČVUT rozhodně nemají problém s jeho uplatněním. Jak studium tohoto oboru probíhá a jaké předměty se na něm učí? Kdo se ke studiu může přihlásit? Jaké vlastnosti definují inteligentní budovu a jaké jsou podmínky pro její realizaci? O tom je první část přednášky Bohumíra Garlíka. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.


 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ



Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933