Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LPE: Bohumír Garlík o inteligentních budovách (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.08.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LPE: Bohumír Garlík o inteligentních budovách


LPE: Bohumír Garlík o inteligentních budovách
Víte, jak vzniklo sousloví inteligentní budova? Je to akrostich složený z počátečních písmen slov Integrace Nových Technologií, Energetiky, Lingvistické Inteligence, Geologie, Ekologie a Nanotechnologie včetně Citlivé Estetiky v BUDOVĚ. O inteligentních budovách přednášel na 22. setkání elektrotechniků v Brně Bohumír Garlík z Fakulty stavební ČVUT. Které instituce se věnují oboru Inteligentní budovy? Jaké je uplatnění studentů tohoto oboru na ČVUT? Jaké jsou podmínky realizací inteligentních budov? To vše se dozvíte v přednášce.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.08.2014



Oblast inteligentních budov zažívá v současnosti velký rozmach. Absolventi tohoto oboru na ČVUT rozhodně nemají problém s jeho uplatněním. Jak studium tohoto oboru probíhá a jaké předměty se na něm učí? Kdo se ke studiu může přihlásit? Jaké vlastnosti definují inteligentní budovu a jaké jsou podmínky pro její realizaci? O tom je první část přednášky Bohumíra Garlíka. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.


TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.