Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: BENNING: Katalog měřicí a zkušební techniky (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.08.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

BENNING: Katalog měřicí a zkušební techniky


BENNING: Katalog měřicí a zkušební techniky
Ještě před několika lety si elektrikář vystačil s obyčejnou "vadaskou" a "pípákem" k prozvánění vodičů. V současné době, kdy se i v běžných instalacích používají malonapěťová svítidla a zařízení, potřebuje každý elektrikář často rozlišit polaritu stejnosměrného malého napětí, případně jeho velikost. Pokud nechcete na každou měřenou veličinu s sebou nosit speciální měřicí přístroj, či zkoušečku, nahlédněte s námi do katalogu společnosti BENNING, jaká řešení měřicích přístrojů a zkoušeček nabízejí...
Igor Nováček, ze dne: 5.08.2008

Společnost BENNING působí na českém trhu v oblastech měřicí a zkušební techniky, průmyslových a trakčních zdrojů a telekomunikací. V redakci máme nyní k dispozici katalog měřicí a zkušební techniky...

Zkoušečky DUSPOL
Bezpečné zkoušení je základním předpokladem kvalifikované práce každého odborníka. Všechny generace napěťových zkoušeček DUSPOL připojují zátěž pomocí dvou membránových tlačítek.


Bohatý výběr zkoušeček        Přehled funkcí

 

Možnosti výbavy zkoušeček DUSPOL:

Digitální multimetry BENNING:
Nová řada MM 1-1, 1-2, 1-3 - multimetry s bezdotykovým senzorem napětí. Pro snadnější hledání poruchy kabelu je možné bezdotykově indikovat přítomnost fázového napětí akustickou i optickou signalizací.

 

Revizní přístroj BENNING IT 110, 120


Pro větší náhled klikněte zde!

Všechny měřící funkce jsou přehledně volitelné na čelním panelu, samozřejmostí je propojení a vyhodnocování naměřených veličin pomocí PC s příslušným softwarem. Revizní přístroj po doplnění sondou luxmetru a klešťového ampérmetru tvoří kompletní sestavu pro každého revizního technika. Výhodou tohoto přístroje je vestavěná nápověda, která nabízí zobrazení zapojení měřících metod na grafickém displeji přístroje.

BENNING 700 - zkušební přístroj přenosných elektrických přístrojů


Pro větší náhled klikněte zde!

Revizi přenosných elektrických přístrojů v české legislativě zvaných "VTZ" podstatně zjednodušuje revizní přístroj BENNING 700 v kombinaci se softwarem BENNING PC-Win 700, který spolupracuje se čtečkou čárových kódů. Proto stačí při výchozí revizi opatřit zařízení štítkem s čárovým kódem a veškerá námaha s revizní zprávou a výsledky měření je dřinou pro počítač s dodávaným softwarem a tiskárnu!

Na závěr je v nabídce katalogu bohatý sortiment příslušenství pro měření od krokosvorek přes měřicí šňůry v nejrůznějších kombinacích až po praktické měřicí přípravky.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.