Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: BEN: Nejprodávanější tituly na ELOSYSu 2009 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.11.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

BEN: Nejprodávanější tituly na ELOSYSu 2009


BEN: Nejprodávanější tituly na ELOSYSu 2009
Technická literatura BEN nechyběla se svým bohatým výběrem zajímavých odborných titulů ani na veletrhu ELOSYS v Trenčíně. Podívejme se, jakou novinku BEN na veletrh přivezl a o jaké tituly byl největší zájem ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.11.2009

Technická literatura BEN samozřejmě byla k nalezení i na veletrhu ELOSYS a nezklamala ani tentokrát co se bohatého výběru zajímavých odborných titulů týče. V následujícím videospotu se dozvíte od Jakuba Pyška, o jaké tituly byl největší zájem, přičemž vám odhalí pád jednoho mýtu ohledně tvorby slovenské odborné literatury...


S nakladatelstvím BEN jste se mohli na našem portálu setkat již v několika článcích, takže vám jej přiblížím jen ve zkratce.
BEN – technická literatura je přední české nakladatelství zabývající se vydáváním převážně odborné počítačové, technické a obzvláště elektrotechnické literatury. Dále se zabývá prodejem a distribucí veškeré technické a počítačové literatury.

Více naleznete přímo na internetových stránkách tohoto nakladatelství. Alternativně můžete také využít našeho systému odkazů na příbuzná témata, který se nalézá pod každým článkem.


Po kliknutí se zobrazí ukázka obsahu

Aktuální nabídkový katalog titulů nakladatelství BEN můžete objednat níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
BEN - technická literatura s.r.o. - Věšínova 5, Praha 10 - 274 820 211 - ben@ben.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.