Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: BEČOV: Zásadní novinky v novém katalogu! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.09.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

BEČOV: Zásadní novinky v novém katalogu!


BEČOV: Zásadní novinky v novém katalogu!
Tři novinky, které přesvědčí každého. Současně s novinkami vychází katalog a pořádají se odborné semináře po celé republice.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.09.2007

ELEKTRO Bečov je jeden z výrobců, který si své novinky neschovává až k výročí některého z veletrhů a oznamuje to okamžitě. Je to jedna z důležitých konkurenčních výhod. Proto také nyní již víme o nových produktech z bečovských dílen. Současně vychází i katalog jako technická podpora.

Zmíníme zde pouze tři zásadní novinky. Nová RSA 2,5 (nová vlajková loď, o které hovořil Jan Vejvoda v tomto článku. Tato svorka jako první na světě obsahuje šroubové i bezšroubové spojování.), patrové svorky a pojistkové svorkovnice. Tyto tři body stačí pro zvýšený zájem mezi elektrotechniky.

Během září 2007 probíhají technické semináře zaměřené právě na tyto novinky (zde). Kliknutím na poslední tři obrázky získáte větší náhledy. Máte možnost účasti semináře a na místě získat více informací nebo si katalog vyžádat.



TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.