Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: BEČOV: Zásadní novinky nového katalogu rychlostí světla (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.12.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

BEČOV: Zásadní novinky nového katalogu rychlostí světla


BEČOV: Zásadní novinky nového katalogu rychlostí světla
Seznamte se zásadními novinkami nového katalogu výrobního družstva ELEKTRO Bečov. V několika náhledech a krátkém videospotu získáte dobrý přehled o tom, co je nyní v nabídce za sortiment. Nová svorka pro BUS sběrnice, rozpojovací svorka, stožárové svorkovnice s pojistkovým spodkem E27 nebo například průchozí izolované ...
Igor Nováček, ze dne: 22.12.2008

 

O novinkách v katalogu v krátkém videospotu ...

O katalogu krátce textem ...
Tento katalog nám přímo do redakce přišel krátce představit Jaroslav Prokeš, obchodně technický zástupce firmy. ELEKTRO Bečov n. T. vydává katalog svých produktů zpravidla jednou ročně. Lze jej obdržet v papírovém provedení i na CD v elektronické verzi.

Sortiment naleznete snad v každém místním velkoobchodě. Pro případy, kdy se jedná o méně častou položku, má tento výrobce zajištěný komunikační kanál pro zákazníky.


Pro větší náhled kliknout!

Co tedy v technicko obchodním katalogu nalezneme?
Řadové, patrové, pojistkové i sběrnicové svorky, zemnící svorky, provedení s varistorem, rozpojovací, čidlové pro akční členy, ekvipotenciální a odbočovací svorkovnice, průchozí izolované svorky, stožárové svorkovnice, příslušenství, nářadí, upevňovací materiál, označovací prvky ...
Oblíbenou zemnící svorku (Františka Kosmáka) pod vodovodní baterie naleznete i se zemnící svorkou na potrubí na straně 35. A na straně 41 je detailně rozpitvána tolik praktická bokosvorka s označením HPS. Dlouho očekávané stožárové svorkovnice s pojistkovým nosičem E27 systému NEOZED naleznete na posledních dvou stranách.

Provedení
Katalog je na křídovém papíře, který snese každodenní používání. U každé položky naleznete technický popis doplněný obrázkem a technickou perokresbou. A na straně poslední vás čeká krásná mapa informací firemní prezentace www.elektrobecov.cz, které budou v nové podobě spuštěny koncem ledna 2009!



TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.