Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: BEČOV: Představil na ELOSYSu 2009 bezšroubové řadovky (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.11.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

BEČOV: Představil na ELOSYSu 2009 bezšroubové řadovky


BEČOV: Představil na ELOSYSu 2009 bezšroubové řadovky
Dva katalogové listy, dvě novinky od výrobního družstva ELEKTRO Bečov. V několika náhledech a videospotu z veletrhu ELOSYS se dozvíte o tom, co nového rozšiřuje sortiment této společnosti ...
ze dne: 30.11.2009

ELEKTRO Bečov je jeden z výrobců, jehož sortiment naleznete snad v každém místním velkoobchodě. My vám přinášíme videorozhovor z veletrhu ELOSYS 2009 se zástupcem této společnosti Jurajem Valašťanem, vedoucím obchodní kanceláře v Banské Bystrici, o jejich nově nabízených produktech na slovenském trhu.


Provedení
Katalogové listy jsou vyvedeny na křídovém papíře, který už něco vydrží, takže ani při častějším nahlížení o ně nepřijdete. U každé položky naleznete názorný, v barvě vyvedený obrázek daného produktu, doprovázený technickým popisem a objednacím kódem. Toto je případně doplněno upřesňujícím textem objasňujícím užití. Nepřehlédnutelné kontaktní údaje jsou samozřejmostí.

Jaké produkty v nich tedy nalezneme?
Jde o dvě zásadní novinky, které jinak budou uvedeny až v kompletním katalogu pro rok 2010. První jsou bezšroubové řadové svornice nesoucí typové označení EURO Q. Druhou pak silové svorky BNP pro průřezy vodičů 120-240mm spolu s rozšířeným příslušenstvím. Tyto svorky byly vůbec poprvé představeny právě v Trenčíně na ELOSYSu.

Pokud vás tato informace zaujala, doporučuji shlédnout výše uvedené video, v němž vám zástupce Elektra Bečov více přiblíží uvedené novinky. Samozřejmě nechybí ani možnost zažádat si o více informací ohledně uvedených novinek, či o nejaktuálnější souhrnný katalog výrobků této společnosti.

Více na www.elektrobecov.cz

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELEKTRO,výrobní družstvo v Bečově nad Teplou - Tovární 128, Bečov nad Teplou - 353 361 117 - ou@elektrobecov.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.