Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Společnost Beckhoff představila nové zastoupení v České republice a na Slovensku (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.09.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Společnost Beckhoff představila nové zastoupení v České republice a na Slovensku


Společnost Beckhoff představila nové zastoupení v České republice a na Slovensku
Firma Beckhoff představila na AMPERu 2014 nové zastoupení v České republice a na Slovensku. Založila pobočku společnosti v Brně. Proč se tady rozhodla vytvořit své zastoupení? S jakými cíli sem přichází? Co mohou zákazníci očekávat od nové pobočky? A jak reagovali zákazníci na prezentaci společnosti na AMPERu 2014? Odpovědi na tyto otázky, které zástupcům společnosti položili Anton Gérer z časopisu ATP Journal a Petr Bartošík z časopisu Automa, se dozvíte v článku.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 11.09.2014




Anton Gérer a Petr Bartošík vyzpovídali na AMPERu nové zastupce společnosti Beckhoff v České republice a na Slovensku. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.




O společnosti Beckhoff
Společnost Beckhoff vyrábí otevřené řídící systémy založené na platformě PC. Sortiment produktů zahrnuje průmyslové PC, komponenty průmyslových sítí, servopohony a automatizační software.  Výrobky mohou být použity jako samostatné komponenty nebo mohou být integrovány do kompletního řídícího systému. Komponenty a systémová řešení z Beckhoffu jsou využívány v široké řadě aplikací po celém světě.
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.