Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Antonín Hartl o rozvaděčích ELROZ (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.10.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Antonín Hartl o rozvaděčích ELROZ


Antonín Hartl o rozvaděčích ELROZ
Nejen domovní, elektroměrové, zapuštěné, ale také s protipožární odolností ... říká Antonín Hartl, opíraje se o své plechové svěřence. Nechybějící zářící úsměv dodává jednání s tímto pracovníkem rychlou dynamiku a konstruktivní spád. Podívejte se na expresní videorozhovor, po kterém víte vše, co je potřeba vědět ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 27.10.2009


Antonína Hartla s jeho nabídkou známe od samého počátku tohoto portálu. Expozice Elroz se pravidelně objevovaly na Elektrách, později ElektroFestech olomouckého pořadatele veletrhů OMNIS. Za tuto dobu Elroz upevnil svou pozici nejznámějšího západního výrobce rozvaděčů o pořádný kus. A tak když jsme Elroz potkali s rozvaděči tak vysoko, dokonce na Soláni, zaměřili jsme kameru tímto směrem!

Jak uvádí Antonín Hartl ve videospotu, ELROZ se zabývá výrobou nástěnných i zapuštěných domovních rozvodnic. Rozvodnic elektroměrových a také v případě potřeby i skříní s protipožární odolností klasifikace EW 30, 45, 60,  (uzávěr omezující požár) a EI-S (uzávěr bránící požáru a těsný proti průniku kouře). K technické podpoře vydává Elroz tento technický sešit, který informuje o vyráběných typech rozvaděčů v takové míře, aby se dokázal odborník orientovat a vybrat si.


Pro větší náhled kliknout!

V katalogu Elroz jsme našli všechny typy, které bychom v domovních elektroinstalacích očekávali.



TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELROZ a.s. - Plesná čp.278, Plesná - 354 596 534 - obchod@elroz.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.