Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: AMPER 2013: Putování po rekordech v automatizaci (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.06.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

AMPER 2013: Putování po rekordech v automatizaci


AMPER 2013: Putování po rekordech v automatizaci
Cestovatelskou hru o hodnotné ceny pořádal na veletrhu Amper 2013 časopis Automa. Hra měla název Putování za rekordy v automatizaci a návštěvníci veletrhu se při putování po stáncích zúčastněných firem a zjišťování odpovědí na otázky o jejich výrobcích mohli dozvědět, kam až automatizační technika postoupila a co se dá očekávat od jejího nasazení v průmyslu.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 13.06.2013


Návštěvníci dostali herní plán, v němž byly vyznačeny stánky zúčastněných partnerských firem - vystavovatelů v halách V a P. U každé firmy byla uvedena otázka. Za odpověďmi se účastníci vydali do stánků těchto firem. Odpověď zjistili prohlídkou stánku nebo tak, že oslovili odborníky dané firmy. Co se na stánku dozvěděli, zaznamenali do herních plánů a ty odevzdali na jednom ze stánků nakladatelství FCC Public. Cestovatelé, kteří odpověděli na 7 otázek, byli zařazeni do slosování o hodnotné ceny, které věnovaly partnerské firmy. Ti, kdo odpověděli na více než čtyři otázky, dostali možnost půlročního bezplatného zasílání časopisu Automa.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.