Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

AMPER 2012 Milan Hubálek o společnosti NOARK Electric


Document Actions
AMPER 2012 Milan Hubálek o společnosti NOARK Electric
NOARK je nová značka na evropských trzích, která mnohé oslovuje. Slovo NOARK se neskloňuje, i když se v našich končinách tak často děje. Co tohle slovo znamená a odkud se značka NOARK vzala? Jaké má cíle?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 30.04.2012


Ve slovu NOARK se neskrývá žádná zkratka jména nebo název nějakého zařízení, či přístroje. Tohle slovo má daleko prostší vysvětlení, ... "znamená něco, jako Noemova archa a i značka pojmenovaná tímto slovem, NOARK má biblické předtuchy" ..., vysvětluje Milan Hubálek.

Určitě není tajemstvím, že majoritním akcionářem je člověk z Asie, který vlastní ještě jednu značku. Konec konců výrobní závody a část centrály firmy jsou v Šanghaji. Mimo evropských trhů, vystupuje tato firma i v Severní Americe.

Cílem firmy je vybudovat největší neprémiovou značku a poskytovat ty nejlepší služby zákazníkům, až poté se stát prémiovou značkou. "Cena je důležitý parametr a musíme být konkurenceschopní, ale rozhodně nechceme být levnou značkou a chceme zákazníka oslovit právě svými službami." Říká Milan Hubálek ze společnosti NOARK Electric.

Prvotřídní péče, to je heslo, které může znít vyzývavě, co přesně toto znamená u společnosti NOARK?

Je to především péče o zákazníka, který může mít zvláštní požadavky, či nestandardní otázky, které se budou řešit okamžitě. "Neříkáme, že máme otevřeno od sedmi do šestnácti hodin, ale přizpůsobujeme se podle přání zákazníka, to pro nás znamená prvotřídní péče", vysvětluje Milan Hubálek ze společnosti NOARK.

Firma NOARK má dnes již dceřiné společnosti v Rumunsku, Polsku. U nás lze koupit výrobky NOARK v 350 pobočkách různých velkoobchodů.
 

Sledujte záznam živého rozhovoru s Milanem Hubálkem na veletrhu AMPER ...

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
NOARK Electric Europe s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Na český a slovenský elektrotechnický trh vstupuje společnost NOARK Electric. Jaké má tato společnost plány a čím si chce získat českého zákazníka? Jakou technickou podporu a kolikaletou záruku na své výrobky nabízí? Kde má regionální centra a jaké je firemní motto této společnosti? ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933