Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

AMPER 2012 Lapp Group: Josef Kadlčík a Petr Baštýř o výrobcích pro energetiku


Document Actions
AMPER 2012 Lapp Group: Josef Kadlčík a Petr Baštýř o výrobcích pro energetiku
Odvětví kam LAPP KABEL zasahuje svými produkty je mnoho, patří sem strojírenství, automobilový průmysl, energetika, chemický průmysl, zdravotnictví, těžba a mnoho dalších. Výrobky LAPP KABELU můžeme najít téměř ve všech průmyslových odvětvích.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 17.05.2012


Co se týká energetiky, tak tam je společnost LAPP KABEL také velice aktivní. Pokud se podíváme na energetiku jadernou, tak ta se s ohledem na požadované parametry dělí na dvě odvětví, a to na aktivní a neaktivní zónu. Jestliže začneme tím jednodušším, tedy neaktivní zónou, tak v portfoliu najdeme, jak klasické instalační kabely, tak rovněž bezhalogenové oheň retardující kabely. Pro část jaderného ostrova, ale i mimo něj společnost LAPP KABEL nabízí celou řadu převážně flexibilních radiačně odolných kabelů, které mohou být v případě potřeby dekontaminovatelné. Vše je vyvinuto ze speciálních materiálů, při jejichž výrobě je nutné zohlednit velké množství vstupujících faktorů, k čemuž nám dopomáhá více jak 30letá zkušenost s výrobou  těchto typů a v neposlední řadě naše vlastní vývojové a analytické laboratoře. Co se týká flexibilních aplikací, zmínil bych zejména kabely pro různé manipulátory, portálové jeřáby či inspekční roboty.

V poslední době se klade velký důraz zejména na životnost jednotlivých kabelů a jejich chování v případě požáru, proto ani u nás vývoj nových materiálů neustává.

Sledujte záznam živého rozhovoru na veletrhu AMPER ...

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933