Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: S Jiřím Novotným o roadshow a novinkách 2012 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 17.04.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: S Jiřím Novotným o roadshow a novinkách 2012


OEZ: S Jiřím Novotným o roadshow a novinkách 2012
Tradiční značka OEZ je svými produkty dnes známá. Počátkem roku 2012 opět proběhly po celé republice odborné semináře s velmi hojnou účastí. Informací proběhlo opravdu mnoho. Co má tedy společnost OEZ nového pro rok 2012? Jde především o software PROZIK, který využije nejeden projektant. O co jde a k čemu se tento program používá? Podívejte se na autentický záznam z veletrhu AMPER!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 17.04.2012


Každoročně na počátku roku obletí značka OEZ celou Českou republiku. Produktovými manažery je zpracován odborný program, který letos přilákal proti minulým obdobím rekordní počty účastníků.

Letos poprvé se těchto událostí zúčastnila i Elektrika.cz. Na přednáškách zaznělo mnoho témat, mezi nimi i nastavování nadproudových spouští MODEION nebo výraz PROZIK, které se skloňovalo i o přestávkách mezi diváky. Jde o  program pro "výpočet rizik", který samozřejmě souvisí s platnou normou ČSN 62 305.

Nejen pro zúčastněné, ale pro ty, kteří letošní semináře nestihli, byl vypracován sborník shrnující uváděná témata. Podívejte se na záznam živého rozhovoru s moderátorem seminářů Jiřím Novotným ve veletržním studiu.

 


Aktuální papírový katalog produktů OEZ
si můžete objednat přes Modrou planetu na stránkách OEZ.


 

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.