Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Akce Elektrotechnického Cechu HB 2023


Document Actions
Akce Elektrotechnického Cechu HB 2023
Havlíčkobrodský cech oznamuje a zve pozvat řádné platící členy Elektrotechnického Cechu, registrované členy Elektrotechnického Cechu, VIP hosty, nové zájemce o členství v Elektrotechnickém Cechu HB, na akci Elektrotechnického Cechu HB. Programem tohoto setkání je v dopoledních hodinách odborná přednáška o nové legislativě v elektrotechnice. A odpoledne proběhne výroční členská schůze Elektrotechnického Cechu HB. Co se bude vše odehrávat? Sledujte zde!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 11.03.2023
reklama




Co se bude dít?
  • 8:30 Příchod účastníků,
  • 9:00 Přednášky O novém Zákoně 250/2021 Sb, Nařízení vlády 90/2022 Sb, Nařízení vlády 94/2022 Sb.  Přednáší prezident ESČ a člen dozorčí rady Hospodářské komory ČR, Radek Roušar.  s obtížným jednáním a také osvětlí to, co se nepodařilo prosadit a zůstalo jenom zbožným  přáním.
  • 13:00 až 14:00 oběd  
  • 14:00 – Docházka, prezence na výroční schůzi.  
  • 14:30 – Výroční schůze
  • 15:45 - Vystoupení hostů
    (Výkonný tajemník ESČ Jaroslav Ďoubalík, představení nového tajemníka ESČ.  Daňový poradce, Tecl. Daňové úskalí roku 2022, připravované novinky v roce 2023. Inspektor SUIP České Budějovice, Čermák pracoviště Jihlava. Inspektor TIČR Martin Neuman, informace o činnost inspektorátu).    



Z prostředků cechu bude hrazeno jedno hlavní jídlo, pivo, káva, a to řádným platícím členům a VIP hostům. Platící členové Elektrotechnického Cechu mají celou akci zdarma, pro neplatící členovy Cechu a případné ostatní  zájemce, byl stanoven poplatek za dopolední přednášku 500,- Kč, pokud ovšem při odpolední výroční schůzi nevstoupí  mezi řádné členy Cechu. Před schůzí a během prezentace bude od platících členů vybírán členský poplatek na rok 2023 ve výši 500,- Kč.  V Havlíčkově Brodě, dne 1.března 2023. 

Ladislav Karel,  Pavel Kamarád


Zapište si:
Datum konání:
pátek 17. března 2023

Místo konání:
Hostinec u Palánů
Havlíčkův Brod – Perknov
 


 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



FIREMNÍ TIPY
Těsně před konáním AMPERu 2011 jsme se s kamerou zastavili pozdravit zakladatele a členy Žďárského elektrotechnického cechu. Toto slavnostní setkání se uskutečnilo na ranči dvou elektrotechniků Jana Štefáčka a Luboše Pajla v Hamrech u Žďáru. Průvodní slovo měl samozřejmě cechmistr Jaroslav Miklík, který poukázal na osobnosti a pamětníky, kteří nám k tomuto výročí řekli několik slov na kameru. Více sledujte v tomto videoklipu ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933