Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: AF POWER: Optimalizace energetického hospodářství (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.10.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

AF POWER: Optimalizace energetického hospodářství


AF POWER: Optimalizace energetického hospodářství
AF POWER agency zve na odborný seminář s názvem „Optimalizace energetického hospodářství a prevence dopadů poruch v elektrizační soustavě na provoz a výrobu“. Seminář je určen pro zástupce výkonného managementu a energetika průmyslových závodů, vedení tepláren a spaloven, zástupce provozů produkujících technologickou páru, představitele obcí, provozovatele lokálních distribučních soustav ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.10.2013



AF POWER agency vás zve na odborný seminář dne 

18.10. 2013

Inovační centrum a podnikatelský inkubátor TIC ČKD Praha,
 Lisabonská 2394/4, Praha 9 - Vysočany


Seminář je určen pro:


Témata:



Přednášející:


Ing. František Žák, EGE, spol. s r.o.
Je absolventem učebního oboru Elektromontér rozvodných zařízení a střední průmyslové školy elektrotechnické v Českých Budějovicích. Po maturitě strávil jeden rok v četě oprav a údržby v rozvodně 400/110 kV Dasný, kde měli ve správě rovněž další rozvodny v oblasti Českých Budějovic.  Vysokou školu elektrotechnickou, obor elektroenergetika se zaměřením na jaderné elektrárny, absolvoval v Plzni v roce 1989.

Po vysoké škole nastoupil v Českých Budějovicích do Výzkumného ústavu energetického EGÚ. Zde se začal zabývat problematikou provozu distribučních sítí. Od roku 2004 působí ve společnosti EGE, spol. s r.o. v sekci Elektrotechnika jako vedoucí analytik oddělení Provoz distribučních sítí. Hlavní náplní práce je řešení způsobu uzemnění uzlu sítě, analýza problémů provozu distribučních sítí a návrh vhodného řešení. Vzhledem k obchodním aktivitám firmy EGE realizuje projekty i v zahraničí.

Mgr. Petr Prášek, Advokátní kancelář Janstová, Smetana & Nevečeřal
Zástupce ERÚ*

Časový harmonogram:



Přihlášku na tento seminář naleznete zde!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
AF POWER agency a.s. - Thámova 166/18, Praha 8 Karlín - - stanislav.cieslar@afpower.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.