Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

AFP KONFERENCE: Průmyslové armatury v energetice


Document Actions
AFP KONFERENCE: Průmyslové armatury v energetice
Výrobce regulačních uzavíracích ventilů POLNA corp. nedávno absolvoval audit společnosti ČEZ a začal dodávat i pro jadernou energetiku. Obchodní manažer firmy Petr Oravec s námi na konferenci All for Power hovořil nejen o dodávkách pro jadernou elektrárnu Mochovce, ale i o plánech společnosti pro obor energetiky, který tvoří 80% nynějšího obratu firmy. Představil nám i zajímavé novinky z tohoto segmentu.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.04.2015
reklama

K zajímavým referencím firmy POLNA corp. z nedávné doby patří například aplikace speciální armatury napojené na turbínu realizovaná ve Växjö ve Švédsku nebo speciální aplikace ventilů na chlazení páry na ethylenovou jednotku pro společnost Slovnaft. Co nám Petr Oravec prozradil o těchto referencích?



Krátce o POLNA corp.
Firma POLNA corp. působí na českém trhu od roku 1998 a je významným dodavatelem průmyslových armatur pro všechna odvětví průmyslu. Jejím hlavním posláním je být spolehlivým partnerem v oblasti výroby a dodávek: regulačních a uzavíracích armatur, zařízení pro úpravu parametrů páry a navazujícího sortimentu, jako jsou příruby, potrubní díly, spojovací materiál a další komponenty, a dále pneumatických a elektrických pohonů včetně příslušenství a systému ovládaní elektrických pohonů.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933