Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: AFP KONFERENCE: Změny v certifikačním systému GOST R (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.02.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

AFP KONFERENCE: Změny v certifikačním systému GOST R


AFP KONFERENCE: Změny v certifikačním systému GOST R
Podnikání českých firem na ruském trhu doprovodí v roce 2015 změny podle nových požadavků certifikačního systému Celní unie. Tomáš Havránek, obchodní ředitel TÜV NORD Czech, nastínil připravované změny a uvedl, že 14 tisíc pracovních míst v Česku je přímo závislých na dodávkách do Celní unie Ruské federace. Kdy skončí platnost certifikátů GOST R a co bude dál? To prozradil na konferenci All for Power.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 12.02.2015



Technické reglementy Celní unie omezují platnost certifikátů GOST R do 15. března 2015. Jak se o změnách dozvědět více?


Krátce o TÜV NORD Czech
TÜV NORD Czech je partnerem pro inspekční a certifikační služby. Je členem nadnárodní společnosti TÜV NORD GROUP, která patří k nejvýznamnějším certifikačním autoritám nejen na evropském kontinentu, ale i v celosvětovém měřítku. TÜV NORD GROUP působí ve více než 70 zemích světa  a má více než 10.000 zaměstnanců. V České republice se zaměřuje na certifikace systémů, výrobků a osob, technické posudky a inspekce od materiálů až po technologické celky v různých průmyslových odvětvích, certifikaci dodavatelů a posouzení technologií a vlivu na životní prostředí. Vedle těchto činností TÜV NORD Czech dále provozuje stanice technické kontroly v Praze a Karlových Varech a služby akreditované laboratoře a zkušebny v Brně.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.