Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

AFP KONFERENCE: Informační systém Microsoft Dynamics urychluje procesy ve firmě


Document Actions
AFP KONFERENCE: Informační systém Microsoft Dynamics urychluje procesy ve firmě
Tam, kde Excel nestačí, přichází Microsoft Dynamics. Jan Bárta ze společnosti Navisys představil na All for power konferenci 2014 systém, který je vhodný pro projekční a inženýrské firmy. Systém pokrývá agendu financí, majetku, mezd, logistiky, výroby i projektů. Využít jej lze i pro obchod a marketing. Hlavním přínosem implementace je poskytování informací. Jaké má další výhody?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 27.01.2015
reklama


Produkty značky Microsoft Dynamics jsou podniková ERP řešení, která řídí veškeré procesy ve středně velkých a velkých organizacích a vytváří tak ucelený souhrn informací, které jsou stěžejní pro rozhodování na manažerské úrovni. Zároveň v sobě integrují důležité Business Intelligence nástroje, které analyzují a vyhodnocují dění v organizaci. Například ve společnosti NOEN implementace systému Microsoft Dynamics v konečném důsledku přinesla urychlení všech procesů o 40%. Jak tato implementace probíhala a kolik firmu stála?



O společnosti Navisys
Společnost Navisys působí především jako dodavatel komplexních informačních systémů Microsoft Dynamics (Navision, Axapta) a vertikálních řešení orientovaných na konkrétní obory podnikání. Portfolio produktů doplňuje Microsoft SharePoint, kancelářské aplikace v cloudu Office 365.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Po dvanácti letech jsme si s Janem Lojkáskem sedli u kávy a zavzpomínali na dobu, kdy jsme byli oba označováni za snílky. Server iiSEL a portál Elektrika.cz se v mnohém liší. Každý má zcela jiné zaměření. Pokud chcete vědět více podrobností, poslechněte si autora sami v tomto videospotu!
Častou negativní zkušenost mají (nejen) elektrotechnici z přístupu stavebních úřadů. Nejedná se tentokrát o problém "tvrdohlavosti" úřadu, ale naopak o přílišnou benevolentnost, hraničící až s ignorací zákonných vyhlášek a nařízení. Zajímali jsme se tedy o zkušenosti se stavebními úřady a pohled odborníků na danou problematiku ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933