Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: AFP KONFERENCE: Informační systém Microsoft Dynamics urychluje procesy ve firmě (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.01.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

AFP KONFERENCE: Informační systém Microsoft Dynamics urychluje procesy ve firmě


AFP KONFERENCE: Informační systém Microsoft Dynamics urychluje procesy ve firmě
Tam, kde Excel nestačí, přichází Microsoft Dynamics. Jan Bárta ze společnosti Navisys představil na All for power konferenci 2014 systém, který je vhodný pro projekční a inženýrské firmy. Systém pokrývá agendu financí, majetku, mezd, logistiky, výroby i projektů. Využít jej lze i pro obchod a marketing. Hlavním přínosem implementace je poskytování informací. Jaké má další výhody?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 27.01.2015



Produkty značky Microsoft Dynamics jsou podniková ERP řešení, která řídí veškeré procesy ve středně velkých a velkých organizacích a vytváří tak ucelený souhrn informací, které jsou stěžejní pro rozhodování na manažerské úrovni. Zároveň v sobě integrují důležité Business Intelligence nástroje, které analyzují a vyhodnocují dění v organizaci. Například ve společnosti NOEN implementace systému Microsoft Dynamics v konečném důsledku přinesla urychlení všech procesů o 40%. Jak tato implementace probíhala a kolik firmu stála?



O společnosti Navisys
Společnost Navisys působí především jako dodavatel komplexních informačních systémů Microsoft Dynamics (Navision, Axapta) a vertikálních řešení orientovaných na konkrétní obory podnikání. Portfolio produktů doplňuje Microsoft SharePoint, kancelářské aplikace v cloudu Office 365.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.