Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

ABB: Školicí centrum KNX je Advance


Document Actions
ABB: Školicí centrum KNX je Advance
Při osvojování si dovedností s nejrůznějšími softwary je výhodné demonstrovat možné funkce na konkrétních a praktických řešeních. Pro školení systému inteligentní elektroinstalace KNX má ABB školící středisko, které se od října řadí mezi 15 těch, které mají certifikaci pro pořádání tzv. nástavbových kurzů - Advance ...
Komerční sdělení, ze dne: 17.12.2009

Z celkového množství cca 150 školicích center systému inteligentní elektroinstalace KNX rozmístěných po celém světě je jen 15 z nich certifikováno pro pořádání tzv. nástavbových kurzů – Advance. Od října 2009 mezi ně patří i školicí centrum ABB s.r.o. Elektro-Praga z Jablonce nad Nisou. Od roku 2006 toto středisko vyškolilo již několik stovek účastníků jednotýdenních základních kurzů nejen z České republiky, ale také ze Slovenska, Běloruska, Gruzie. Kurzy jsou vždy zakončeny teoretickou a praktickou zkouškou. Oba tyto kurzy jsou organizovány a vyhodnocovány přesně podle regulí mezinárodní asociace KNX – Konnex.

Pro snadnější objasnění problematiky KNX systémových instalací při řízení vytápění, chlazení a ventilace, s vazbami na další systémy byly v asociaci KNX zpracovány učební materiály určené pro nástavbové kurzy. Výuka probíhá pod vedením certifikovaných školitelů, v moderním prostředím za podpory přístrojů a softwaru, které umožní demonstraci možných náročných funkcí a účastníci kurzu jsou tím školeni přímo na praktických řešeních.

Školicí centrum v Jablonci splnilo veškeré náročné a drahé podmínky pro zahájení kurzů Advance, které budou zahájeny počátkem roku 2010. Těchto kurzů se mohou účastnit certifikovaní partneři KNX, osoby, které již ovládají programovací nástroj ETS a mají zkušenosti s používáním KNX přístrojů. Termíny jsou zveřejněny na www.abb-epj.cz, kde bude také možné přihlásit se k účasti. Na rozdíl od základních kursů KNX nejsou týdenní Advance kursy zakončené zkouškou. Do budoucna se ale uvažuje o změně, kdy součástí kompletních nástavbových kurzů budou oba typy testů, jak teoretický, tak praktický.

www.abb-epj.cz

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ABB s.r.o., Elektro-Praga Jablonec
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933