Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ABB: O rozvodnicích Mistral 65 na AMPERu 2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.05.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ABB: O rozvodnicích Mistral 65 na AMPERu 2014


ABB: O rozvodnicích Mistral 65 na AMPERu 2014
Na AMPER fóru hovořil Jiří Mynář o nových rozvodnicích Mistral 65. Jaké krytí IP dosahují tyto rozvaděče? Kterým chemickým látkám rozvaděč odolává? Dále prozradil, že hloubku DIN lišt lze volit dle potřeby. Proč jsou rozvaděče MISTRAL65 větší než předchozí řada. Jaké jsou typické oblasti použití. Kdo rozvaděče Mistral 65 ocení, a také kdy budou rozvaděče k dostání na trhu. Celý rozhovor s osobou nejpovolanější sledujte právě v tomto článku.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.05.2014



Rozhovor s Jiřím Mynářem o rozvodnicích Mistral 65 sledujte v tomto videozáznamu. Pro konkrétní informaci lze využít odkazů níže uvedené stopáže.



Podrobnosti o nových plastových rozvodnicích
pro 4 až 72 modulů řady MISTRAL65
. ABB nyní představuje novou řadu plastových rozvodnic MISTRAL65, která je svým stupněm krytí IP65 určena pro montáž do prostředí, kde je vyžadována ochrana proti vniknutí prachu nebo ochrana proti stříkající vodě. Řada sestává z deseti velikostí rozvodnic od 4 po 72 modulů s průhlednými dvířky.

Pro větší náhled kliknout!


Rozvodnice MISTRAL65 vznikaly jako výsledek trvalého výzkumu a stálé pozornosti věnované uspokojení potřeb jak elektroinstalatérů, tak i koncových uživatelů. Právě ve spolupráci s elektroinstalatéry a výrobci rozváděčů byla do nové řady implementována mnohá praktická vylepšení, unikátní vlastnosti a technické vychytávky, které značně ulehčují montáž a zapojení rozvodnic:


Pro větší náhled kliknout!


Pro větší náhled kliknout!


       

Pro větší náhled kliknout!


Inovovat však dnes neznamená jen hledat funkční a technologicky inovativní řešení. Být inovativní pro ABB znamená brát do úvahy i dlouhodobou perspektivu použitím ekologicky kompatibilních materiálů, které respektují životní prostředí až do konce životního cyklu našeho výrobku. Proto jsou pro rozvodnice použity 100 % recyklovatelné termoplasty bez obsahu halogenů.

Tyto inovativní rozvodnice s krytím IP65 doplňují rozsáhlý sortiment výrobků pro průmyslový, komerční, ale i obytný sektor.

Poznámka redakce: Elektronaut má možnost prohlížení detailů katalogu rozvodnic MISTRAL65 zde.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ABB s.r.o, ELSYNN - Heršpická 13, Brno - 543 145 111 - obchod.elsynn@cz.abb.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.