Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ABB: Naděžda Pavelková o pohonech nejen v průmyslu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.05.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ABB: Naděžda Pavelková o pohonech nejen v průmyslu


ABB: Naděžda Pavelková o pohonech nejen v průmyslu
Josef Košťál hovoří o frekvenčních měničích s Naděždou Pavelkovou, manažerkou technické podpory ABB. Hovoří o trendech v elektrických pohonech a jak na ně reaguje česká divize ABB. Proč se obecně používájí měniče frekvence? Dozvíte se některé důležité zákaznicky orientované parametry měničů. Představila měnič frekvence ACS580, který byl novinkou na Amperu 2014. Dozvíte se informace o světové inovační novince – novém elektromotoru ABB, představeném na Hannover Messe 2014, a také o konkurenčních výhodách v pohonářské technice ABB.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 15.05.2014



Naděžda Pavelková hovořila o pohonech s Josefem Košťálem.



Krátce o ABB
ABB je přední světová společnost poskytující technologie pro energetiku a automatizaci, které umožňují energetickým a průmyslovým podnikům zvyšovat výkonnost při současném snížení dopadu jejich činnosti na životní prostředí. ABB má 150 000 zaměstnanců ve více než 100 zemích. Hlavní oblasti podnikání jsou divize: výrobky pro energetiku, systémy pro energetiku, automatizace výroby a pohony, výrobky nízkého napětí, procesní automatizace ...
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.