Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

ABB: KNX při dvacátém výročí představilo nový software ETS 4


Document Actions
ABB: KNX při dvacátém výročí představilo nový software ETS 4
Chcete vidět náhled nového ETS4? Je otevřený a proti poslední verzi rychlejší. Pro koho je určen? Jak lze získat ETS4? Jak se stát partnerem KNX? Na to odpovídají specialisté KNX ze společnosti ABB. V pražském hotelu Amarilis se dne 20. října 2010 sešlo kromě zástupců společnosti ABB téměř pět desítek hostů, kteří se účastnili konference věnované systému KNX. Tento systém slaví právě v letošním roce 20. výročí ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 4.11.2010


Rozhovor s odborníky ABB a zkrácený záznam z celého setkání můžete sledovat zde ...


V pražském hotelu Amarilis se dne 20. října 2010 sešlo kromě zástupců společnosti ABB téměř pět desítek hostů - partnerů KNX a zástupců odborných časopisů, kteří se účastnili konference věnované systému KNX. Tento systém slaví právě v letošním roce 20. výročí a tak vznikla krásná příležitost uspořádat setkání partnerů KNX, které se nekonalo pouze v České republice, ale i v jiných zemích.

Na dalších téměř dvaceti místech po celé Evropě se během tohoto jediného dne připomínala historie KNX a také se mluvilo o budoucnosti. Všechna setkání pak byla on-line přenášena na domovské stránky KNX.

Na setkání partnerů v Praze vystoupili za společnost ABB Richard Müller a Josef Kunc, kteří se problematice KNX dlouhodobě věnují a zároveň tento systém školí. Zatímco Richard Müller věnoval během svého vystoupení pozornost převážně historii tohoto systému a jeho budoucnosti, Josef Kunc svoji přednášku zaměřil na popis softwaru ETS 4, jenž byl tento den nově uveden.

Ve své druhé přednášce pak představil KNX instalace v historii a současnosti v souvislosti s Českou republikou a společností ABB.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost zažádat o více informací o KNX níže uvedeným formulářem!

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ABB s.r.o., Elektro-Praga Jablonec
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933